A Fidesz-kormány elkötelezett az európai uniós tagság mellett – reagált a kormánypárt sajtóirodája a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének szerdai nyilatkozatára.

Niedermüller Péter az MTI-nek arról beszélt, pártja szerint Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya Magyarországnak az Európai Unióból való kilépését, eltávolodását készíti elő.

A Fidesz sajtóirodája erre reagálva közleményt juttatott el az MTI-hez, úgy fogalmazva, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok behódoltak az Európai Uniónak, és nem egyszer "hátba támadták saját hazájukat".

A Fidesz-kormány ezzel szemben egyenrangú partnerségre törekszik, és kiáll a magyar nemzeti érdekek mellett – írták, kiemelve, hogy "a jövőben is meg fogjuk védeni a rezsicsökkentést, a magyar földet és az európai uniós támogatásokat, de elkötelezettek vagyunk Magyarország uniós tagsága és az uniós normák mellett". A Fidesz szerint Magyarország számára nincs más ésszerű választási lehetőség, a kilépés beláthatatlan gazdasági következményeknek és munkanélküliségnek tenné ki az országot.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Bizony, mert azonnal összedőlne a szaros kártyavár, ha a zeuból nem jön több lóvé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@m.macskosz: lemaradt: válaszom a tegnap 17.31 kommentedre:))

viccen kívül ezt exportálunk Kínának, még be is kommenteltem kb 1 hónapja, hogy mi is megtudnánk enni a szlovák csirkék helyett:))
m.macskosz
@KERKA: "válaszom a tegnap 17.31 kommentedre:))"
Jókor szólsz, már rákerestem magamtól. :)
Érdekes dolgok ezek. Csányi exportál oda, ahova akar,
importál, ahonnan akar, a nép egyszerű gyermeke meg azt eszi, amit kap...
...külhonból.
Toby
A gengszterkormány csak addig elkötelezett az eu-s tagság mellett, amíg az unióból dől a lé és azt Lézer osztogathatja szét ! Meg amíg a hazai beruházások 97 %-a (!) uniós pénzből működhet ! Mert Magyarország még annál is jobban teljesít !
kukac50
Ha elkötelezett akkor minden szabályt tartsanak be!
Minden forint oda kerüljön ahova az unió szánta az útólsó forintig.
Vadlaci
Elkötelezettek vagyunk az uniós tagság mellett, de az unió embargója sérti érdekeinket, ugyanakkor jöhetnek az Eu támogatások, amelyek nem sértik érdekeinket. Egyik sem zárja ki ugyan a másikat, de így egy csokorban kissé fura. Nemde? Ugye tetszik érteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.