Az Együtt-PM ügyvezető társelnökének tetszését nem nyerte el Gyurcsány Ferenc Népszabadságan közölt véleménycikke, szerinte a DK elnöke nem is illetékes már az ellenzék megújításában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A baloldali áll ellenzék, tele van politikai analfabétával sarlatánnal és kuruzslóval! Én nem tudom hogy Gyurcsánynak igaza van e vagy nincs! De ezek egymásnak üzengetnek egymást alázzák egymásnak tesznek kresztbe, a viktornak meg a fityesznek csak hátra kell dőlni ezek kinyírják egymást! Most ezt látva egy normális szavazó, kire szavazzon ezt látva? Mit csinálnának ezek ha nyernének véletlen 2018-ban, egy év elmenne arra hogy megegyezzenek valami pitiáner dologban!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Szigetvári túlzottan magabiztos. Úgy tűnik, nagyon kell nekik a minden nappal biztosabbnak látható újabb koki, saller, de inkább K.O, amit semmi másnak nem köszönhetnek, mint annak az újabb cirkuszi előadásnak, amit az EU-választások óta előadtak - az önkormányzati választásokra való felkészülés címén.
Tépik a szájukat, hogy a FIDESZ 4 millió embert hagy "az árok szélén", ugyanakkor ők sem tesznek mást: egymást rágják, nyúzzák, esetleg becsmérlik is - a fazék közelében esetleg elérhető személyes konc érdekében ahelyett, hogy közös programot alkotnának megkeresve a közös nevezőt, s azt meghirdetve az általuk bizony "árok szélén hagyott" több millió szavazót összefogva lépjenek fel a formálódó új - császárság jellegű - magyar nemzeti szocializmus kialakítása ellen.
F_Viktor
Lehet, hogy Gyurcsány nem illetékes már, de a gondolata nem rossz.
Két baloldali párt erős lehetne.
1magyar
Nevetséges ahogyan a baloldaliak alázzák magukat,válnak hiteltelenné.
mariaberta
Nekem pedig nem tetszik Szigetvári véleménye.Ahelyett, hogy együtt készülnének az önkormányzati választásra, még mindig egymást szapulják.
F_Viktor
@1magyar: Nekem sem tetszik, de azért a nevetséges és alázzák szavakat nem használom.

Tudomásul kell venni, a baloldal nem a fityesz, a baloldalt nem korlátlan hatalommal felruházott egyetlen mindent jól tudó személy, vagyis maga a jobber-magyarok-istene vezeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.