4-500 iskolában nem tudják regisztrálni a tanulókat, előzetes figyelemzetés nélkül lekapcsolták a nyilvántartást. Szolgáltatás helyett az érintett 400-500 iskolában csupán az Educatio üzenetét olvashatják, amely szerint a folyamatban lévő közbeszerzési eljárás ideje alatt a jogtulajdonos nem járult hozzá a rendszer augusztus 26. utáni üzemeltetéséhez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
csak csöndben suttogva merem kérdezni...ennek lesz felelőse?
"A Magisztert forgalmazó Netkir Zrt.-nél azt mondták, előzetesen nem volt tudomásuk a leállásról, okát sem ismerik. A szoftver országos felhasználási joga valóban lejárt, de ez nem okoz automatikus leállást. A cégnél hozzátették, hogy a licenc lejárata előtt több mint egy hónappal jelezték az Educatio Kft.-nek a közeledő határidőt, és felajánlották a folyamatos működés érdekében a jogok további egy évre történő meghosszabbítását vagy a végleges felhasználói öröklicenc vásárlását az Educatio Kft. számára. Ez azonban nem történt meg."
mert ugye szóltak időben...sőt aki használta a szoftwert az amikor megvette, tudta mikor jár le a licenc...
"Az Index kedden számolt be arról, hogy baj van az e-naplók és az adminisztrációs szoftverek beszerzésével. Pölöskei Gáborné, az Emmi köznevelési intézményfejlesztésért felelős helyettes államtitkára csak július végén jelezte az iskoláknak, hogy az Educatio Kft.-n keresztül közbeszerzést indítottak a jelenleg forgalomban lévő 10-11 szoftver megvásárlására. A közbeszerzések azonban a Közbeszerzési Döntőbizottságon kötöttek ki, az új tanévre szóló szerződéseket viszont – annak ellenére, hogy az eddigiek augusztus végén lejárnak – csak a vizsgálatok lezárulta után lehet megkötni."
és milyen jó, hogy annyi mindennek van már felelős államtitkára...
csak felelőse nem lesz...gondolom én...
Cukkini
Ébredjetek emberek, mielőtt szemeteken a reggel megpereg.
Vekker nélkül kelnetek nem megyen, hiszen fejetek még tele mesés álmokkal, amik, ami összeegyezhetetlen a veszélyekben turkáló valósággal?
Szemeket kápráztatóan, állandóan meggondoltan fogalmazunk magyar anyanyelvünkön, s eszünkön túljárva rakunk össze, körülöttünk vibráló kiváló mondatokat?
Nem kis munka izmunkat karban tartani, de felső alkarban, hajnalban vagy még korábban, vaságyban pihentetjük szervezetünk?
Förtelem. Értelem hirtelen nem áll meg mellettem, s engem elhagyva másokat keres. így lettem értelmetlen „szemtelen” szöveges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.