Unzeitig János fél éve hiába fut a pénze után: az amerikai nagykövetség épületén dolgozott, de folyamatosan lerázza a fővállalkozó – írja a Blikk.

Unzeitig János azt mondja, hiába fejezték be időre a munkát és építettek be 50 négyzetméter homokfúvott üvegborítást, már az első számlát is kuncsorgás után egyenlítették ki. A 15 millió forintból öttel azóta is tartoznak neki.

A Jánoséknak tartozó cégnél azt mondták, a konkrét ügyben még nem adtak végszámlát a nagykövetségnek, ezért késlekedhet a teljes kifizetés – olvasható a Blikk cikkében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Bástya Elvtárs: Az USA-nak nyilván nem, de aki a nagykövetségnek a fővállalkozót ajánlotta...
töky
Gazember egy világ működik most ebben a kis országban. Tele gengszterekkel, csalókkal, szerencselovagokkal, aki mögött mindig megtalálható egy magát politika csinálónak hitt szarjankó. Köszönjük kétharmad és CÖF. Remélem lassan elkezdtek éhen dögleni, a kölykeitek meg kivándorolni Angliába, meg Németországba.
human
@töky: Gondolom a békemenetesekre gondoltál. Azoknak meg lehet magyarázni, hogy mindez az EU és a régen elmúlt 8 év miatt van. Elhiszik ezt komolyabb utánajárás nélkül.
Cukkini
Nyár arat, hány falat egy csülök?
Én mindenkit, jenkit becsülök.
Tücsök ütök, menekülök,
egyedül is hegedülök.
F_Viktor
2010 nyarán, a nagy TERV, a Széll Kálmán I. bejelentésekor Orbán a vállalkozóknak többek között az ígérte, hogy év végére megszünteti a körbetartozás lehetőségét.
Ebből sem lett semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.