A hosszú hetek óta sokat sejtető némaságba burkolózó Gyurcsány Ferenc tegnap maja sztélét tett közzé a Népszabadságban. Illetve természetesen nem maja sztéléről, hanem írásról van szó, mégpedig igen jó írásról, csak amint látom, mégiscsak az lesz a sorsa, ami az őserdőben meredező, feliratos köveknek – senki sem érti, mi van odaróva, sőt, aki csak teheti, félreérti a különben egyszerű szöveget. Holott szerintem szó szerint azt jelenti, ami oda van írva. Semmi egyebet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Senki sem fogja feladni a politikai autonómiáját" - hát ezért nem fog ez menni. Érthető, ha az ellenzéki pártok mindenki mástól eltérő, önálló arculatot akarnak mutatni. Az is jó lenne, ha minél több párt indulna a választásokon, hogy mindenki a számára legmegfelelőbbet választhassa. De a választók is sokfélék, és így sokfelé szóródnak a szavazatok. Most az, ami a legfontosabb, ezt a kormányt úgy szétverni, hogy soha tübbet ne tudjon összeállni, soha többet ne tudjanak kormányt alakítani. Ehhez pedig a demokratikus ellenzék összefogása ma az egyetlen lehetőség. Nem elég a közös program!

Egészen 2018-ig. (az csak vágyálom, hogy előbb el lehetne ezeket zavarni). És az után lehetne önállósodni a pártoknak, ha még akarnak. De még egy kétpárti felállás is jobb, mint ez a párbeszédek megszüntetésével, és az ellenőrzések kiiktatásával tomboló, a teljhatalmú diktatúra felé masírozó kormányzás, ami ma van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.