Az ukrán válság viharában Európában szinte észre sem vették, hogy a magyar miniszterelnök nem csak az EU-val, hanem a nyugati értékrendszerrel is felvette a harcot – írta csütörtökön a Die Welt online, felidézve Orbán júliusi tusványosi beszédét. A cikk végén a konzervatív lap azt is felveti, hogy az Európai Néppárt polgári pártjainak nem kellene-e összezárniuk, és nyílt vitát folytatniuk, hogy „Orbán Fideszét” kizárják a pártcsaládból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És vajon meddig nem fognak egyenlőségjelet tenni Orbán téveszméje és a magyar polgárok akarata közt? Mikor fogják azt mondani, hogy az EU-nak nem kell Orbán és a magyarok döntése, hogy nekik kell-e? Sötét idők jönnek és Orbán nem fog félni használni a TEK-et.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Desischado: Már vagy száz indokunk lehetett volna, hogy a Kossuth téren tüntessünk, de nem teszünk semmit. Kivárunk, amíg súlyos lesz a helyzet. Az EU sem lép amíg csak ugat a kutya, de ha már harapni is fog, akkor ők is lépni fognak.
mate03
@human: Márpedig Viktor a hatalmat,vér nélkül nem adja!Pedig valamit tennünk kell!Ha magunkért már nem,legalább az unokáink miatt!
bakegya
Egy hulladéklerakó közepén vegetálunk-azt várjuk, hogy lőnek ránk!
Orbán:NEM SIKERES A SZANKCIÓS POLITIKA-a tagadó szó elhagyásával tessék a mondandóját értelmezni!
Mert az Ő-MAGA, AZ AMIVEL KIERŐSZAKOLTA A SZABADSÁGHARCÁT ÉS 25 ÉV ALATT PROSTITUÁLTA A SZÜLŐFÖLDJÉT ÖNÉRDEKBŐL LENULLÁZTA MAGYARORSZÁGOT.
Most még azt is ez a fényes elme dönti el kinek az oldalán lépünk be a harmadik világháborúba?
Desischado
@human: Osztom a véleményed. Úgy látszik, nem kaptak ez emberek még eleget orbántól. Mondjuk nekem még sok is, de az én vagyok.
hetöndöe
A lap konzervativ,ez mindent elmond a csúti orálmuzsikról.
human
@mate03: Az unokáinkért? Mikor az egyetemisták a tandíj ellen tüntettek, a kormány azt kommunikálta, hogy érthetetlen a felháborodás, hisz az jelenlegi egyetemistákat nem is érintené a tandíj. Ma már külföldiek által támogatott ellenzéki agresszorokként állítják be őket.
A szolidaritás, a jövőért aggódás ismeretlen a fidesz számára. Ők most akarnak jól élni, nekik most kell a pénz és hatalom. Minél magasabbra szárnyalnak most annál nagyobbat fognak bukni később.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.