Ismét nyakunkon egy választás, a beruházásátadókra éhes szavazók legnagyobb örömére áprilishoz hasonlóan ismét átadták a Várkert Bazárt. Az új hajókikötő és a villamosmegállók is üzemelnek, a Lánchíd utcát pedig két hét múlva (szerencsére még éppen időben) vehetik birtokba az autósok és a 86-os busz.

A pénteken tartott ünnepségen a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára is vágta a szalagot, L. Simon László, aki kormánybiztosként felügyelte a beruházást, felidézte: április 2-án, Ybl Miklós születésének 200. évfordulóján adták át a Várkert Bazár fejlesztésének "első ütemét" és a kormányzat vállalásának eleget téve augusztus végére elkészült az új épületrészek, a liftek és a mozgólépcsők mellett a királyi kertek rekonstrukciója, a mélygarázs és rendezvényterem is.

Már megint átadták a Várkert Bazárt

Tarlós István főpolgármester arról beszélt, hogy a 2010-ben elindult gondolkodásmód folytatásával időről időre élhetőbb és szerethetőbb várossá válik Budapest.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az rendjén van, hogy átadták megint, és a választásokig esetleg még egyszer átadják, de mikor lesz készen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Már megint átadták a Várkert Bazárt... a bazári "alakoskodással" Szánalmas .
nezelodo
"human
@hetöndöe: Sőt, kilóméterenkét egy-egy államtitkár adná át. Ez egy ingyen ötlet volt a fidesznek :)"

Kolléga vigyázz, megszólnak plagizálásért, mert a szép emlékű Samsula miniszter úr, méterenként, ökörsütéssel egybekötve szokta átadni az autópályát, ha jól emlékszem Győrben.
csapapi
Még lesz néhány átadás. Csak havat ne kelljen söpörni as szürke murvás utakon.
A mozgólépcső ma már nem működött, hiszen semmi sem tart örökké.
A rozsdának viszont van pár éve, amíg a mozgólépcső és egyéb burkolatokat átrágja. már kezdi, de még gyenge az eredmény, látványnak viszont undorító.
coni
Nekem ahányszor átadják a Várkert Bazárt annyiszor ugrik be a Tanú című film: nagyon drága, még nincs kifizetve, látszat beruházás, soha nem készül el, de a MIÉNK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.