Felsorolta a Medgyessy Pétert megbuktató politikusokat Karsai László. A volt MSZP-s képviselő szerint Gyurcsány Ferencet a szocialisták közül Lendvai Ildikó, Botka László, a szabaddemokraták részéről pedig Kuncze Gábor segítette a kormányfői székbe. Gyurcsány zsigeri áruló, a puccsot előre eltervezte - nyilatkozta Battonya egykori polgármestere, aki 2006-ban maga is megszavazta az új miniszterelnököt, de nem jókedvében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Kérdésem , miért most miért várt eddig a véleményével ? Karsai is volt már minden kisgizda szoci , most fideszes szeretne lenni . Gyurcsány ellenesség újra töltve elmúlt nyolc év nem játszik már , öszödi duma sem , volt szocik végzik a nagy dolgukat oda , ahol addig ettek . Fogadok páran még megszólalnak a választásokig .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@hetöndöe: ma, 23:27
Egyetértek. Az ember minden körülmények között álljon ki a meggyőződése mellett. Ha van neki egyáltalán olyan.
Ha hiszed, ha nem, '89 előtt volt valós szakszervezet. Pedig állítólag akkor minden rossz és élhetetlen volt.
kkalman
Szép dolog az, ha valaki megvilágosul, és elkapja az igazmondó kényszer, mint Medgyesit, és most Karsait.
Az, hogy tíz évvel az események - Medgyesi leváltása - után, még nem okoz nagy fejtörést, senkinek. Nagyobb kérdés, miért pont az őszi, önkormányzati választások előtt lett őszinteségi rohamuk a fenti "uraknak"? Tavasszal még egyiket sem rángatta a görcs, hogy el kellene mondani, mi is történt, miért történt.
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, most is a pénz beszél. A Fideszesek félnek, elvesztik az őszi választásokat, és sok önkormányzatban kiszorulnának a hatalomból. Hogy ez ne történhessen meg találtak két, már nem aktív, illetve visszavonulni készülő politikust, akik jó pénzért, mert van az a pénz, mondjanak valami leleplezőt az MSZP-ről.
mariaberta
@kkalman: Medgyessy és Karsai két sértett, bosszúálló ember, akik most hogy már nincs semmi országos, de még alacsonyabb funkciójuk sem dörzsölődnek Orbánhoz.
Hátha leesik egy kis morzsa, természetesen egy kis díjazással is. Mindegy nekik mivel, de segítsék a fideszt.
Hogy ki az áruló? Akik 10 évig hallgattak, és most, amikor önkormányzati választás lesz, hozzá segítik azokat, akik a választási rendszert is a maguk javára változtatták meg.
Medgyessynek úgy látszik megtetszett Tarlós munkája, Karsay meg a kórházban bizonyára sok gyógyszert kapott, amiből néhány elgurult.
Cukkini
Jó napot. Mondok valamit, kicsit várjatok.
Gondolataimért felelősséget nem vállalok.
Mondataim gondolkodás nélkül születnek
túl lihegnek valóságot, keresve a keserves
mesevilágot?
mariaberta
@tivoli: Szerintem Zuschlag megadta az alaphangot, és ez megtetszett Medgyessynak is Karsainak is. Ez esetben a példa / és a példakép/ ragadós,illetve követendő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.