A mostani első Fidesz-kormány koncentrált változata, ám akkor nem történtek a maihoz hasonló aberráltságok - véli Erik D'Amato közgazdász, újságíró, aki 15 év után hagyja el Magyarországot. A Budapest Business Journal egykori főszerkesztője szerint Orbán Viktor a végsőkig megkeseredett a 2002-es választási kudarc után, a mostani ellenzék pedig csak akkor térhet magához, ha padlót fog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@Cukkini: Ez aztán a "szabadvers" Próbálkozz a jambuszokkal is.Kitartásod értékelem. Javaslom inkább valamelyik irodalmi fórumon mutatkozzál be, ez itt inkább olyan közéleti csevegő, politikai véleményt közlő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
A cikk rávilágít bizonyos dolgokra, mindenkinek csak ajánlani tudom, frankó.
dzurinda
"Nem tudom, eljutunk-e a diktatúráig: ha a liberálisok elmennek az országból, és a határon túli magyarok mind megkapják a választójogot, olyannyira megváltozhat a szavazók összetétele, hogy nem is kell ilyen apróságokkal törődnie a kormánynak."

Itt a lényeg. Azok, akik meg tudnák változtatni a helyzetet, csalódottan, beletörődve legyintenek egyet, és kivándorolnak. Hosszú Orbán-korszak várhat ránk, ami semmivel sem lesz jobb, mint a Kádár-korszak volt, de a Fidesz-szavazók most még abba a hitbe ringatják magukat, hogy ez így jó.
Manhattan
Lapítsunk inkább, mint hal a szatyorban, hogy kapjunk olcsó gázt a szánalmas kis rezsiszabadságharcunkhoz?
Desischado
Sajnos, még sokaknak nem nyílt fel a szeme, vagy lapítanak, mert nekik jó a rendszer, de egyszer vége lesz, az biztos! Remélem, nem kell sokat várni!
Yoda69
Az Unio is hibas, ha ez igy van. orban oszodi beszede utan (Tusnadfurdo) azonnal fel kellett volna fuggeszteni Magyarorszag szavazati jogat az Uniban, befagyasztani az osszes tamogast a fideSS-t pedig kizarni a neppartbol. Azt hogy ezt nem leptek meg csak olajat ontottek a tuzre, orban tudja barmeddig elmehet. orban pont olyan mint putyin csak kicsiben. Putyin is lassan tapogatozva haladt elore Ukrajna szetzilalasaban. Most pedig mar bejelentette letre kell hozni egy fuggetlen orszagot Del-Kelet Ukrajnabol levagva. Persze egyertelmu hogy egy orosz csatlos orszag lesz belole, orosz babkormannyal.
Nos orban ugyanezt teszi az Unioval. Pava tancol, ha ugy tetszik. Nezi mennyi az Unio turokepessege. Aztan vegul majd eleri hogy vagy ketlabbal rugnak ki minket, vagy o lepteti ki az orszagot. Persze neki az elso verzio lenne jo, mert akkor mindent rafoghatna az Uniora.
bakegya
@Cukkini: figyelmedbe ajánlom a babtista -szeretetszolgálat budapesti menekült szállását-jelentkezz be oda.Minden szempontból szükségük lenne rád,önkéntesként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.