Szeptember elsejétől nem szabad forgalomba hozni 1600 wattnál nagyobb teljesítményű porszívókat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rohannunk kell a boltokba. Viszont hosszú távon szívni fogunk – vélik a gyártók.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Műszaki analfabéta vagyok, ezért kérdezem a nálam okosabbakat:
-- ha egy komoly porszívóval öt perc alatt takarítok ki becsületesen,
nem gazdaságosabb-e, mintha egy gyengébb teljesítményűvel fél óráig pöcsölök?
-- ha nekem nem hetente egyszer támad kedvem egy-egy órát porszívózni,
hanem naponta három órát, akkor jön az EU és elkobozza a porszívómat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
@karma1: Sajnos nem az én viccem, csak "Plagibáztam".
Vörösboros kakaspörkölt, kapros túróscsuszával? Na ehhez mit szólsz?
- Én speciel a tarhonyát nem nagyon szeretem, inkább galuskás vagyok.
karma1
@Jankó123: Csak annyit, hogyha most tudnam, hol laksz, szemelyesen tennem a kezem a nyakicadra fojtogataskeppen, amikor hazamegyek...:o))))))

Hat hogy szabad ilyen szavakat leirni, hogy "kakasporkolt"? Meg hogy "kapros" turoscsusza?

A kapor otthon gyomnoveny, ha egyszer elszorod, ki sem lehet irtani... Itt meg imadkozni kell azert, hogy egy vanyadt szalacska megnojon fel meter magasra! Torma sincs! Liptoi turo sincs! Halaszlevet nem lehet fozni, mert minden halnak tengeri sos ize van! Nincsen karalabe (illetve magot talaltam, de rogton fas lett, mielott meg eheto mertuve nott volna), viszont a marharepat koritesnek puresitik...! Brrrrrrr!

Szoval, tessek vigyazni, hogy milyen etelekrol irsz, itt ugyanis mimozalelkek is vannak, mint pl. en...:o))))

A galuska pedig minden mennyisegben JOHET!!!...:o))))))
Jankó123
@karma1: Bocsáss meg nekem! Nem akartalak felzaklatni, csak leírtam, ami legelőször eszembe jutott.
Akkó, tojásos nokedli, bármilyen savsággal! :-)))

-Egyébként. Tudod, hogy készül a mákoscsirke?
Úgy, hogy:
(Véletlenül kettőt lapozol a szakácskönyvben.)
:-)))
karma1
@Jankó123: Tojasos noki csak friss fejessalataval jo!!! (Csak jo sok legyen mindkettobol!...:o)))
Jankó123
@karma1: Fejessalátával a legjobb, de az nem mindig elérhető. Így maradnak a szükségmegoldások.
Szeretem, hogy minden nap főztök nekünk itt a Propin egy kis virtuális kaját. Jó feledni néha a sok bosszúságot ezzel a mellékszállal.

De most már elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát! :-)
karma1
@Jankó123: Legyen nyugodt almod, legkozelebb kiwi kajat irok le, de ha valaki maori a "mutton bird"-ot ajanlana Neked, azonnal huzz el a kozelebol! En csak egyszer ettem, de sikerult ugy ahogy tulelnem...:o))

Tehat: joejt...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.