Megerőszakoltak egy lányt péntek éjszaka egy fonyódligeti gólyatáborban – írta a Somogyi Hírlap online kiadása vasárnap. A történtekről egy olvasó számolt be a megyei lapnak, a rendőrség megerősítette az értesülést.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy nyomozást indítottak szexuális erőszak gyanúja miatt egy Fonyódligeten történt bűncselekményben.

A szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölte, mely intézmény gólyatáborában történt az erőszak, illetve sem az áldozatról, sem pedig az elkövetőről nem adott információt.

A hétvégén két fővárosi felsőoktatási intézmény is Fonyódligeten tartotta gólyatáborát. A BKF rendezvénye azonban hivatalosan csak szombaton kezdődött, így valószínűbb, hogy az ELTE TÓK (tanító- és óvóképző) gólyatáborában történhetett az eset.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@volvós: Van lányod? És feleséged van-e?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Equilibrium: Nagy bunkó a blogozó (is)...
bencemacska
@Fradigege: Mielőtt nagyon lenézed a lányokat. Nagyon sérülhet az a nő, aki elmegy a rendőrségre. Legtöbben hallgatnak mert szégyenlik, hogy gyengék voltak, nem tudták megakadályozni!
Ha a lány is akarta, akkor miért verte meg?!

"Nemi erőszak a gólyatáborban: Előzetesben egy budapesti férfi 11:39"
Fradigege
@bencemacska: Néma csöndben történt? Ha az én lányommal fordult volna elő a fickó élete végéig retteghetne, mert megtalálnám+a családját is levadásznám. Majd kiderítik a dolgokat. De a mai kislányok, ahogy öltözködnek, mert csak tetszelegni akarnak a srácoknak, azokra egy aberált hajléktalan is felfigyel. Aztán megy a csodálkozás, meg a húha.
bencemacska
@Fradigege: Van igazság abban, amit mondassz, de nem hiszem, hogy a kislány kikezdett (józanul!) egy nála 20 évvel idősebb férfivel!!!
Az én tapasztalataim szerint nem az általad leírt típusok szoktak áldozatul esni, hanem éppen a szolidak, visszahúzódók!!!
.
Biztos alapos a gyanú, ha le is tartóztatták, nemcsak őrizetbe vették!!!
Valóság34
Azért ne felejtsük már el, aki Ellte az nem általános iskola, hogy szüzek a lánykák.
Szerintem nagyobb lángja ennek a sztorinak, mint a valósága. Az hogy 20 évvel idősebb az ma már nem nagy szám. Sőt az ritka hogy a lánykák pár ével, idősebb fiukkal járnak kekszeknek,, Normál trend az, ha 20 éves leányzó 40 évessel van! Szép autó és pénzt lakás ez a valóság!
De ki fog derülni, úgyis hogy igaz vagy nem.. vagy csak egy bdsm kekszezés volt –e
bencemacska
@Valóság34: Nem zörög a haraszt...

Emlékszünk még a pár évvel ezelőtti HÖK dokumentumokra? Eleve úgy szervezték!

Pistának jó lesz?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.