Miközben a balti államok és Lengyelország szerint Oroszország háborút folytat Ukrajna ellen, addig Orbán Viktor puhábban fogalmaz.

Orbán Viktor korábban is azt emlegette, hogy az EU „lábon lőtte magát" az oroszok elleni gazdasági intézkedésekkel, most pedig a tervezett szankciókról mondja, hogy önbecsapás megoldásnak hinni őket – írja a Blikk.

"Egy olyan kis országnak, mint mi, erősen meg kell fontolnia, hogyan fogalmaz" – magyarázta a lapnak Horváth Márton közgazdász, hozzátéve, hogy a paksi atomerőmű bővítését 10 milliárd eurós (3150 milliárd forint) orosz hitelből akarjuk finanszírozni, illetve a földgáz is 80 százalékban is onnan érkezik.

Másrészt az orosz piac is fontos lehet Magyarországnak, hiszen tavaly 752 milliárd forint értékben adtunk el ott árut.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Emlékszik valaki arra, hogy a hitleri Német Birodalom és Magyarország között ott volt Ausztria meg Csehszlovákia. Aztán meg nem volt. Aztán meg 1944 márciusában a határ sem volt. Aztán meg felszabadítottak... De ezt már az oroszok. Most még ott van közöttünk Ukrajna. És erős vár a mi Istenünk! De az is jó lenne, ha néha befognánk a szánkat! Akár Brüsszel felé, akár Moszkva felé. Meg kacsintgatni sem kell..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lehet Orbán és bandája bármilyen okos - nem az -, ez a kétkulacsos politika nem vezet jóra. Lesz ennek szomorú következménye, aminek megint csak a kisemberek lesznek a szenvedői.
Desischado
putyint ismerve én egy fél percig sem szövetkeznék vele, mert előbb utóbb ráfizetünk, ez fix!
mate03
@kkalman: Teljes mértékben egyetértek!
aloe
semmi értelme ,kis országunknak elsőként hőbörögni . ez a bölcs ha hallgatunk egy keveset. 2 hét alatt Putyin elvtárs úgy ideruccanna mint a szél. utána lehetne mondani: hajrá komszomol.!----nagyhatalmi ambíciót nem a kis magyarország fog megállitani.
mariaberta
Eleme a PÁVATÁNC, most éppen egy sasszéra figyel nincs ideje ilyen piti ügyekre.
Hellcat
A nagy szabadságharcos...most nem érzed a lőporszagot viktátorkám? Pedig itt lőnek a szomszédban! Senkiházi majom...a sok birka meg béget neki. Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.