Sem Orbán Viktor, sem nemzeti dohánybolt, sem pedig több tiszteletet parancsoló felhívás nem fog szerepelni az új bankjegyeken, egyszerűen csak modernizálja a régieket Magyar Nemzeti Bank. Először a tízezer forintos bankjegyek változnak, ezek keddtől ugyan már hivatalos fizetőeszköznek számítanak, de a gyakorlatban decembertől jelennek meg a forgalomban.

Az MNB hétfőn jelentette be, hogy 2014 és 2018 között  megújítja a 1997 és 2001 között bevezetett jelenlegi bankjegysorozatot, és újratervezett, továbbfejlesztett, a hamisítás ellen az eddiginél jobban védett bankjegyeket bocsát ki. A korszerűsített bankjegyeket a feldolgozó és elfogadó automaták is egyszerűbben és gyorsabban tudják majd kezelni.

Ilyen lesz az új tízezres

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Feleslegesnek tartom.
Viszont eddig akármelyik párt volt kormányon és akárki volt a jegybankelnök a "mindenkori" ellenzék mindig belekötött a bankjegyek cseréjébe.
Ha lesz-egyáltalán-még másik ellenzék a bankjegycserébe az is belefog kötni...
herczeg0210
Azért a mini Szterelnököt rányomhatták volna, fagyi helyett, hogy a fülkéseknek legyen mit...De leginkább az volt fő baj, hogy nem a szét felé néző aláírása van rajta a mostanin. Meg látod a vezér is rajta lesz az 50 000.- ezresen.
Vadlaci
@lópicigáspár: Nemcsak a rovásirás, hanem a székely zászló és Tömjén Zsóti lovas képe is hiányzik.
Dr. Felipe
Itt van kusza szem legújabb agymenése ami 20 milliárd forintba kerül. Aztán az még nem is elég a rohadékoknak ha "csak" csinálják a hülyeséget de még tanítják is 200 milliárdért.

Aztán az egészségügyből meg hiányzik 500 milliárd, persze nem nekik.
lópicigáspár
@Vadlaci: Lenné még ötletem nekem is, csak azt hogy zsúfolnák rá!? Pl. Kerényi féle 2006-os lovasrendőr attak képe...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.