Megöltek egy idős belga férfit, feleségét életveszélyesen megsebesítették kunszállási otthonukban – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn.

Árvai Edina tájékoztatása szerint a 72 éves belga férfit vasárnap gyilkolták meg; feleségét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A házaspár otthonában jelenleg is tart a helyszíni szemle, valamint az adatgyűjtés az egyelőre ismeretlen tettes felkutatása érdekében – mondta a szóvivő.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na persze, nalunk a kozbiztonsaggal a vilagon semmi baj nincs... Azert a bulvar megint nem hazudtolta meg magat, mert megint tudott irni egy fel flekket anelkul, hogy mondott i volna valamit.
A, hogy nevet nem mondanak =- ertheto. A nyomozas erdekeben... Vagy az adatfelvevo rendor keptelen volt a kimondhatatlan nevet lebetuzni...

Azt sem tudjuk meg, hogy turistak voltak-e, es turistaskodni mentek oda, vagy annyit, hogy hol tortent az eset ? (errol a helyszinen szerintem mindenki beszel, es mindenki mar most tobbet tud, mint a rendorok...)

Azt akar mondaniuk sem kellett volna, hogy a sebesultet korhazba vittek, a nyomozast pedig ismeretlen tettes ellen elrendeltek...

Tessek mondani, honnan lehet ma Magyarorszagon megtudni azt, hogy eppen mi tortenik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.