Az a nemzet lesz versenyképes, amely tudásra alapozza fejlődését – robbantotta a tanévnyitók talán legnagyobb közhelybombáját a nemzeti fejlesztési miniszter.

Seszták Miklós az Óbudai Egyetem és Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű felsőoktatási intézmények ünnepi tanévnyitóján beszélt még arról is, hogy a hazai egyetemi rendszerben megszerzett tudás versenyképes, és Magyarország fejlődésében az egyik kitörési pontot jelentheti. Hozzátette: a kormány előtt álló legnagyobb kihívás, hogy olyan országot építsenek, ahol érdemes maradni, illetve ahová érdemes visszatérni.

Fodor János, az Óbudai Egyetem rektora arról beszélt, hogy az intézmény hosszú ideje fontos szerepet vállal a határon túli magyar nyelvű tudományos képzésben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ezek a fityeszesek versenyeznek melyik tudja a legnagyobbat kamuzni, erős a mezőny a legnagyobb hazug címért! Azt mondta ez a kretén hogy tudásra kell alapozni a fejlődést, vityka meg munka alapú társadalmat akar! "Hozzátette: a kormány előtt álló legnagyobb kihívás, hogy olyan országot építsenek, ahol érdemes maradni, illetve ahová érdemes visszatérni." Olyan országot kellene építeni ahonnan nem érdemes elmenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Nem úgy néztek ki, mint akiknek az emberek tudása fontos lenne!
pbalage
pont ez az ürge mondja...
mikor ennek még a jelszava is hat darab csillag, hogy el ne felejtse.

halálra röhögöm magam.
JAJMÁR
"Az a nemzet lesz versenyképes, amely tudásra alapozza fejlődését ..." - hát ez az, így van ez, ha évnyitón kell beszélni... egyébként meg nem a munkaalapú társadalom a fejlődés alapja? -:D
Má' teljesen össze-vissza vagyok :-D
karma1
@JAJMÁR: Eloszor jon az oktatas, oszt amennyit tanulnak ottan a lurkok, abbol amennyit tudnak majd dolgozni, abbol marad a munkaalapra is... Vagod mar ezt a tizemeletes baromsagot? Mert en nem! ...:o)))
JAJMÁR
@karma1: 13:13 Én se, még mindig nem tértem magamhoz, annyira eltaláltak a "közhelybombával" :)
Toby
"Seszták: az a nemzet lesz versenyképes, amely tudásra alapozza fejlődését"

Különösen rád tekintettel, Májkül, aki ügyvédként a trükkös "cégek" szrződéseit írogatta.
Te már csak tudod, mi a siker titka !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.