A Lánchíd utcában a napokkal korábban fugázatlanul, kötőanyag nélkül, rohamtempóban lerakott bazaltkockák kiemelésével folytatódik a Várkert Bazár felújítása – írja a Vs.hu.

Az eddig kétszer átadott Várkert Bazár úgy tűnik, a legtöbbször átadott hely lesz Magyarországon, de még így sem tökéletes. A lap munkatársai kimentek a helyszínre és azt látták, hogy a gyalogosforgalom elől le nem zárt részen ott vannak halomban a kockakövek, mellette pedig légkalapáccsal szedik fel az eddig lerakott darabokat.

Pénteken még félórával az átadási ünnepség előtt is dolgoztak, de már nem tudták befejezni. A beruházást felügyelő L. Simon László kormánybiztos a második avatóünnepségen, pénteken azt mondta, még két hétig dolgoznak a Lánchíd utcában, ezt követően a forgalomnak is átadják – olvasható a Vs.hu cikkében.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hogy ez már mennyire szánalmas! Ilyen impotens kurmány a világon nincs ,ezek tényleg csak a lopáshoz értenek de ahhoz világszínvonalon! Minket irigyel a világ, mert ahogy ezek lopnak gátlástalanul és a népet szembe röhögve, nem lop sehol a világon senki! Átadják a Várkert Bazárt pedig nincs kész, majd újra átadják pedig még mindig nincs kész, és az l szájmon azt mondja két hét múlva lesz kész :-)))) Mint a cucilizmusban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@mate03: Tényleg olcsóbb,mint újat alkotni:)
gödörben
@mekkelek: Miért a "gyűjtésen" kívül látnak bármit is? Vagy én látom rosszul.
herczeg0210
Azért kell újra és újra lebontani, meg átépíteni, hogy megint és megint át lehessen adni két-három havonta, szükség szerint. A birka meg beveszi!!!
human
@Yoda69: De tudod miért csak a fél világ röhög most rajtunk? Mert közben a másig fele alszik :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.