A magyarok 71 százaléka állítja, hogy csak akkor megy orvoshoz, ha már konkrét panasza van. Az egészségünkre költött összegekből is látszik, hogy inkább a már kialakult problémák gyógyítására, mint megelőzésére fókuszálunk. Évente összesen átlag 106 ezer forintot fordítunk az egészségre. A legtöbbet, 55 ezer forintot gyógyszerre költünk, különféle kezelésekre 33 ezret, az egészség megőrzésére szolgáló eszközökre pedig csak 19 ezret – derül ki a Cofidis Hitel Monitor második negyedéves eredményeiből.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
A nyugdíjat is lehetne esetleg majd hitelre? Ígérem, hogy majd vissza fogom fizetni később.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@m.macskosz: ugyanmá, az még a kabbe részben volt, most már a több tisztelet rész az aktuális.
vörösfuvalat
Egészségügy! Magyarországon! Egy borzadány. Saját szememmel láttam,hogy egy kórházból elbocsájtott beteg zárójelentésébe az volt írva,hogy " az esedékes injekciót nem tudták beadni mert nem volt." Egy fontos állapot megőrző szerről volt szó. Igaz ebbe mindjárt nem hal bele a beteg csak mi lenne ha akarom utalom az eü. adót ha akarom meg nem.Gyalázatos, szemét ellátás.
bundi
@m.macskosz: lényegében teljesült...csak akiknek lett munkája azok nem oda hanem mashova fizetik ezeket
bundi
@m.macskosz: mármint a munka stimmel csak az ország nem...
1szomjas
Ahogy távolodunk a válságtól, a ,,jó" politikánk következtében egy szűk réteg egyre gazdagabb, néhány millió pedig egyre szegényebb... A Nemzetmegvezető Viktátor és csapata sokat tett azért is, hogy ma az egészségügy is egyre betegebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.