Az MSZP szerint a hétfőn bejelentett bankjegycserék világossá tették, hogy a Fidesz-kormány egyáltalán nem akarja bevezetni az eurót.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Mér vezetné be? Az Euróval nem lehet egy héten belül, akár kétszer is le és fel liftezni, miközben az előre kiokosított short lovagok lefejik a hasznot a vezír bandájának. Ha Euróra váltanánk, bedőlne a rezsi csökkentés buli, az üzemanyag ár buli, a gazdasági mutatók kozmetikázása stb. Összeomlana a kis magyaroszágjobbanteljesít világ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Mér vezetné be? Az Euróval nem lehet egy héten belül, akár kétszer is le és fel liftezni, miközben az előre kiokosított short lovagok lefejik a hasznot a vezír bandájának. Ha Euróra váltanánk, bedőlne a rezsi csökkentés buli, az üzemanyag ár buli, a gazdasági mutatók kozmetikázása stb. Összeomlana a kis magyaroszágjobbanteljesít világ.
darwin
@sentinel216: Nem tetszik,de igazad van.
Főlökött
@pbalage: Tisztelt pbalage

3 : Az a gond, azért is buktak, mert nincs bennük az erő, meggyőzés szikrája sem! Azzal, hogy elkezdenek vitatkozni, egyeztetni, még nemlétező pozíciókról és ebben döntésre sem jutnak 1-2 héten keresztül - rágódnak, mindent elmond róluk. Az összefogásról...
Nincs egy határozott fellépés, nincs egy olyan politikus, mely láthatóan alkalmas lenne arra, olyan erőt képviselne, hogy a jelenlegi állapotokban meggyőzze a választókat arról, hogy az a jobbik út lenne, ha Őket választanák és nem a Fidesz jelenlegi prominenseit.

Mostani választásokon sokan azért szavaztak a Fideszre, mert "egyék meg, amit főztek" jelmondattal mentek el szavazni. Illetve nem volt olyan erő, olyan párt, aki meg tudta volna mutatni, lehetne más irány - út is számukra.

4 : Nyugodtan nevezhetjük. Van ugye, a visszamenőleges törvénykezés, a mutyik, a baráti körök segítése közpénzből -jogilag - gazdaságilag, kiszámíthatatlan jogállam, demokratikuj jogállami rendszer felszámolása, gazdaság - szinezve az MNB gazdasági politikájával. Folytassam ? Egy a lényeg, döljön a lé az EU.-ból és Ők osszák el.
Hulla komolyan ha rákérdeznél arra, milyen az államformánk, nem tudom. Azt tudom mit írtak le az Alaptörvénybe, de mivel azt Népszavazás nem erősítette meg, mint máshol, így a 49. évi XX tv. az irányadó :) Hiába védik őrök az asztalt, az irományt és a tollat :) Ezen megszavazó személyek pártegységének kinyilvánítása, nem irányadó és nem is elfogadható.
Arról már nem is beszélve, mely szakaszokat vették ki, egy kiforrott törvényből, hogy Nekik jó legyen. Arra hivatkoztak, hogy ez "Sztálini" alkotmány :) Azóta hányszor is módosították ? Egy viszonylag jó és kiforrott törvény lett - volt és szerintem van is :)
Tehát államforma ??? Csuda tudja...
Kamcsatka
@sentinel216: Mélységesen egyetértek veled.
tivoli
Az MSZP akarta egyáltalán bevezetni az eurót valaha is? Dehogy akarta, ez most csak kötekedési lehetőség. Ha a fidesz be akarná vezetni, lenne itt höbörgés, háborgás, hogy micsoda dolog, hogy velük nem is egyeztetnek, meg egyébként is... Megszűnnének a tőzsdei, pénzpiaci átváltásból adódó virtuális játékok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.