Cinikusan és a megszokott béna poénok kíséretében viccelődtek Balázsék hétfőn a Class FM reggeli műsorában a gólyatáborban megerőszakolt lány esetén – számolt be az Nők Lapja Café.

Már a rádió honlapján is egy meglehetősen ízléstelen grafikával vezették fel a hírt, ami után az alábbi beszélgetés következett:

- Gyerekek, milyen gólyatábor volt ez, ahol a végén valakit megerőszakolnak? Hogy van ez?
- Erős...
- Hát… Ilyen gólyatáborba se fogom elengedni a lányomat.
- De hát nem tudod előre… Nincs kiírva, hogy...
- Akkor nem megy. (Nevetnek)
- Ritkán van ráírva a meghívóra, hogy várjuk gyermekét a füredi gólyatáborba, aláírás vigyázzon, erényöv kötelező, mert lehet, hogy megerőszakolják.
- Közös vacsora, tábortűz, tánc, megerőszakolás, ez a program. (Közben végig nevetés)

A szexuális bűncselekmény kapcsán viccelődni próbáló műsorvezetők felvetik még, hogy nem mindegy, hogy a nemi erőszak a gólyatáborban vagy a gólyatábor alatt történt, (mintha a lényeg szempontjából nem lenne tökéletesen irreleváns), és többször használják a „káreseményt” az erőszak szinonimájaként – idézi a Nők Lapja Café szerzője, akinek további kínos megállapításai itt olvashatók.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Cicamama55: Nem kell izgatni Magad , ez a korcs Balázska azon is
röhögne, ha Öt eröszakolná meg egy felnyirthaju, kigyúrt roma vadkan..
Talén még élvezné is ...Egy jellemtelen, gerinctelen képlékeny anyag ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gybognarjr
Ahol a hallgatóknak és az előadóknak is van a tisztesség iránti igényük, azonnali elbocsájtás jár a fent említett rádióprogram "Balázsékat", valamint a szerkesztőjét a műsornak, aki kiengedte a beszélgetést a rádió hullámain és nem kapcsolta le a szöveget néhány másodpercen belül. A Fidesz diktatúra alatt, ízléstelenségben, érzéketlenségben, a nők iránti megkülönböztetésben, a macho barmok növekedő számában Magyarország Jobban Teljesít!
Desischado
@JAJMÁR: Drága lelkem, ebben sajnos tévedsz. Damu Roland esete jól példázza ezt. Rá sem tudtak semmit sem bizonxyítani, mégis lecsukták. Igaz andy apó nélkül ez nem ment volna.
Desischado
Aki ezen röhögni tud, azt én egy barom szintjére sem emelném! Kívánom ennek a két bunkónak, hogy a saját bőrükön tapasztalják meg ezt az "élményt"!
pensionar
Ilyenek az ujtipusu, haracsolo, liberalis-kapitalista ujgazdagok, akik pofatlanul reagalnak a szegenyek, \vedtelenek, es penznelkuliek felett.Ezek akartak a rendszervaltozast hogy alati osztoneiket torvenyesen tudjak kinylivanitani.A gazdagnak, a penzesnek ez a rendszer menyorszag, a milio szegenynek pokol.Fityet hanynak a torevnyekre es meg joerzesuk,sincs.
JAJMÁR
@Desischado: 00:26 Én nem hiszem, hogy a Damu ártatlan lenne. Megvert más nőket is, még az édesanyját is. Vannak problémái, de remélem, hogy a börtönben pszichológus is kezelte. (Az más téma, hogy a Vajna Tímea milyen jellem.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.