Igazi szexragadozó lehet az a férfi, aki a gyanú szerint megvert, aztán megerőszakolt egy lányt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karának gólyatáborában – írja a Blikk.

A rendőrség a rendezvény fotósát, K. Sándor Szilárdot gyanúsítja az esettel, amit a férfi a hírek szerint be is ismert. A helyiek szerint a lányt egy bozótos részre vitte, ahol megverte és megerőszakolta.

A Blikk keddi cikkében azt írja, a középiskola elvégzése után, 1996-ban már volt büntetve erőszakos közösülés miat­t, nyolc évvel később pedig szemérem elleni erőszak ügyében indult ellene eljárás.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Úgy gondolom, hogy az is beteg, aki a lány viselkedését kezdi boncolgatni!
Az igaz, hogy nehezebb megerőszakolni valakit, ha nem lép ki a lakásából, vagy ha igen, akkor csadorban.
De ne ám már a szerencsétlen, lány legyen az oka, mert el mert menni egy buliba - ami amúgy a velejárója az egyetemi létnek-, és uramatyám nem öltözött burkába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
naaki
Olvasom a kommenteket. Meglássátok, hamarosan szent lesz ebből a trógerból. Mert mit keres egy fiatal lány a susnyásban hajnal 4-kor egy gólyatáborban? A lányoknak már este 10-kor ágyban a helyük - egyedül, párban esetleg egy komplett gólyatáborral - de 10-kor. Elképzelhető, hogy ezt a férget nem érdekelte a hajnal 4 vagy az este 10 óra. Szerintem a tróger bármikor megerőszakolta volna, akár fényes nappal is. De arra kíváncsi lennék, ha világos nappal csinálja meg, akkor mit találnának ki egyesek, csak azért, hogy a lány is hibás legyen? Komolyan ennyit tudtok csak?
JAJMÁR
@varrólány: 12:44 "Az rejtély hogy lehetett ilyen büntetett férfit beengedni,sőt szervező volt"
Erről van szó. Nyilván nem tartották "súlyos" dolognak. Biztos a lányok is benne voltak , gondolhatták. (KERKA hsz. igen jó válasz erre) Negatív irányba tartunk ezen a téren (is).

Hiányolom a társadalom teljes mértékű és nyilvános elutasítását az ilyen erőszakos bűncselekményt elkövetőkkel szemben. Határozott és egyértelmű elutasításra lenne szükség.
Ellenben látom, hogy vannak akiknek még gúnyolódni is kedvük támad, pl. facebook, no meg a rádió stb., és ez nagy baj.
Igen, a nők fizikailag gyengébbek. Ezért még súlyosabb az erőszak.

Nagjából el tudom képzelni, mit érezhet az a fiatal lány, akinek volt bátorsága feljelentést tenni, és most olvassa a róla szóló cikkeket. Szóval innen üzenem neki, hogy ő nem hibás és nem oka semminek, de jól tette, hogy feljelentette azt az embert, és lehet, hogy nehéz időszak vár rá, de most egy ideig egy "görénnyel" kevesebbtől kell félteni a gyerekeinket.
gyuszka
Valahogy nehezen értem meg ezt az egész nagyon is várható és vitatható történetet. Én 45 évvel ezelőtt jártam egyetemre és akkor is divat volt a gólyabál, bár nagyon-nagyon sok különbséggel.
Itt a TV-n látottak alapján imitálták a szopás a dugás legmagasabb fokozatát. Gondolom, hogy ez nem mindenkire egyformán hatott. Csak azt nem értem, hogy miért kellett megerőszakolnia, amikor ezek a csajok erőszak nélkül is dugni akarnak illetve akartak. Lehet, hogy rosszul választott vagy még a kislányban nem volt meg a megfelelő maligánfok?
Sajnos ma már az ilyen események egyetemmel rendelkező vidéki városokban nem jelentenek különösebb érdeklődést.
gödörben
@esdi: Szép kis hazánkban ez van. Joga csak a szemétnek, csalónak, gyilkosnak van.
gödörben
@JAJMÁR: Egyetértek Veled és remélem, hogy az igazszágszolgáltatás is egyszer eljut odáig. Persze erre még jó sokat kell várnunk, ahogy most állnak ezek a dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.