Nyílt levélben tiltakozott Balog miniszternél egy miskolci iskola tantestülete, közalkalmazotti tanácsa és szakszervezete.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Más iskolában még viharosabb volt a szellemi rendszerváltás az igazgatói poszton:
magyarnarancs.hu/belpol/a_megye_emberei_-_botranysorozat_a_szentesi_gimnaziumban-68962

És itt még nem ért véget a történet. A fideszes önkormányzat által az iskolára erőltetett igazgató aztán kinevezése ellenére sem vette fel a munkát.
www.nepszava.hu/articles/comment_forum.php?forum_topics_id=56778&database_id=389030&forum_forbidden=0&lstresults=1&median_code=10769312851213
bencemacska
Ügyintézés fityesz módra.
Így tesznek tönkre, becsületes szakembereket és jól működő intézményeket.

Undorító!!!
dzurinda
Gondolom, ehhez is lelkesen tapsolnak a hívek. Nincs itt semmi látnivaló!
Toby
Vége a liberális kinevezéseknek !
Igaz, nemzeti érzelmű, hajviseletű és öltözködésű igazgatók kellenek, akik igaziak és nemzetiek ! De főként igazolhatóan fideszes felmenőkkel rendelkeznek már a török idők óta ! Az se baj, ha a tatárjárás óta ! Orbán arckép az igazgatóiban, Orbán portré a tanáriban, Orbán életűtja több részletben a folyosói falakon, a lépcsőházban Orbán dakota mondatai, még a budiban is Orbán kép, de az a szájszél-nyalogatós !
Vége a liberális kinevezéseknek, a dlgozó a munkahelyén nem szavazgat és választgat, hanem dolgozik, mert (köz)munka alapú társadalmat építünk,...azaz építek !

Hajrá Magyaroirszág, hajrá magyarok, több tiszteletet a magyartanároknak !
nemkati
Züllik, rohad az egész ország, ahova a Fidesz-KDNP keze beteszi a lábát - mondhatnám nem túl szellemesen, ha volna kedvem vigyorogni.
Arra lennék kíváncsi, de nagyon, hogy ezek az ostoba és aljas emberek maguknak mivel magyarázzák, hogy ezt ők megtehetik? Mivel igazolják maguknak, hogy ezzel ők különbek, mint azok a korábbi kormányok, vezetők, akiket olyan nagy vehemenciával szapultak, alaptalanul rágalmaztak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.