Zsebkendőt elő, most nem szégyen sírni! Falus "ló" Ferenc videójára erősett húzott a Fidesz, egészen pontosan Kothencz János, a szegedi polgármester-jelölt állt elő egy könnyfakasztó ötperccel. Kiderül például, hogy a kis Janika szüleit már három hónapos korában elveszítette, innen pedig egyenes út vezetett új "politikai családjához", a Fideszhez.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Életút:

Amikor megszülettem, kicsi voltam. Már a bölcsőben gyűlöltem a kommunistákat - vegetatív alapon - ezért az általános iskolában elhatároztam, ha felnövök, fideszes leszek.
A menzán állandóan mérgezték a kajámat, ráadásul a konyhafőnöknőt Vörösnének hívták, ez megacélosította a kommunisták gyűlöletét bennem.
Azt már a gimnáziumban eldöntöttem, hogy nemzeti magyar leszek, nem csak amolyan sima, szürke-magyar. Orbán Viktor a második apám, az első Kövér László volt. Igazi megélhetésemet csak a Fideszben találtam meg.
Ezért lettem fideszes !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Dr. Felipe: Ezt irtam én is...a Botka Laci 12 éve után nincs ember Szegeden, aki erre a nyálasan fröcsögösre szavazna...habár van pénze egy sörre-virslire a sátorban szavazás elött !!!
KERKA
@volvós: 17.16 ezt neked küldöm szeretettel. Olvasd el, nagyon jó:)))

szeged.hu/hirek/23507-az-atlagnal-jobb-a-szegedi-allaskeresok-helyzete.html

"A fideszes polgármesterjelölt azt állítja, hogy a fidesz felvirágoztatta az országot, én pedig tönkretettem Szegedet. Elég röhejes, hogy ennek még a saját statisztikai számaik is ellentmondanak. (Botka)
volvós
@KERKA: Köszi a korrekt cikket...hát az egész országban ez van...
amit a szoci polgármesterek felépitettek, , a csókos infantilis fideszes jelöltek sorban lerombolják... Nekik az fáj a legjobban, hogy a Botka Laci a városért volt, és nem lopott, csalt, hazudott !!!Ezuejk meg azt hirdetik, hogy a város van a vezetöért ! Kemény küzdelem várható !!!
Desischado
Végig se néztem, szánalmas! De a birkák boldogan bégethetnek rá!
világlátó
Kövér keményen megzsarolta Szegedet. Vagy meghódolnak / középkori török kifejezés /, vagy nagyon kemény időszaknak néznek elébe.
A fidesz a lelki zsarolás eszközeit is bevetette és további módszeres nyomást fog alkalmazni. Ez az ember pedig legyen miniszterelnök.Mindent tud ami ahhoz kell. Ráadásul szerény és emellett elkötelezett. Hogy túl jó ember lenne a miniszterelnök és felfalná a saját falkája? Hát az bizony előfordulhatna. Euzért aztán jobb ha megmarad ő olyannak és annak, amilyen és aki eddig volt. Így mindenki boldog lesz.Senki nem kívánja elvenni tőle hivatás- és küldetéstudatát, szívesen végzett munkáját, mert ma nem trendi az ilyen munka. Politikusok számára semmiképpen.Ma ez a feladat nagyon " strapás ", se pénz, se karrier, legfeljebb folyamatosan adományozott kitüntetések.Lám meg is kapta eddig is az elismerést. Megérdemelte és jó erőt, egészséget neki ehhez a munkához.
De hamar elég a poltika áldozati kőoltárán, ha ő lesz a polgármester Szegeden.Vagy , nagyon hamar átlényegül és a fidesz erejével sikeres városvezető lesz, mert mindent megkap Szeged, csak hogy felülírhasson mindent elődje idejéből.Ez pénz , akarat és a médiák propagandája kérdése.Mindezek most a fidesz kezében vannak.Nem maradhat megyeszékhely szocialista kézben.A jó ember sorsa már nincs a saját kezében.Kár érte az eddigi eredményeiért, a gyerekekért, és a közösségekért.
Katalina62
@világlátó: Akkor tudnám igazán becsülni ezt az embert, ha nem lenne a fidesz, sőt egyik párt politikusa sem. Mert, ha tényleg ennyire jó ember, akkor nem neki való a politizálás. Ha meg csak a baloldalt látja mocskosnak becstelenek, és a mostani hatalom, a fidesz tisztességtelensége nem zavarja,sőt ehhez pont ő asszisztál is, akkor ha jóhiszemű vagyok, akkor naiv, vagy buta. Kevésbé jóhiszeműen pedig azt gondolom, hogy képmutató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.