Október 31-ig ismét lezárják Orbán Viktor villájának környékét, vagyis megközelíthetetlen lesz a miniszterelnök háza az önkormányzati választások idején is – derült ki a Terrorelhárítási Központ (TEK) honlapjáról. Orbán Cinege utcai ingatlana szeptember 1- től október végéig ismét a terrorelhárítók védelme alatt áll. Mint a TEK közöllte, az intézkedés hatálya alatt, a konkrét helyzet függvényében a jogszabályban meghatározott feladatok biztonsága érdekében a rendőrség az útvonalat lezárhatja, az ott tartózkodókat távozásra kötelezheti. Hajdu János TEK-főigazgató szerint az intézkedés indokolt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem értem én ezt !

Akinek ekkora qrva nagy kétharmados többsége van, imádják, verseket írnak hozzá, az mitől fosik ennyire ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ha csak a saját párttársaitól nem kell félnie, mert hogy ettől az ellenzéktől nincs miért, az biztos!
m.macskosz
@Cicamama55: Ahogy mondod! :( Sőt, a jelenlegi helyzetet nézve még azt sem tartom kizártnak, hogy lepaktáltak egymással a színfalak mögött, a nép, az istenadta nép meg
egymást öli, abban a reményben, hogy valamelyik tisztességes.
esdi
Az kérem egy jó környék. Nincs mitől félni. Hasznosabb lenne, ha egy cigányoktól hemzsegő faluban védenék az ott rekedt idős magyar lakosságot. Szakmailag is kihívás lenne, hogy egy hónapon át nem történt bűncselekmény. Ha ezt elérnék a világ összes kommandósa sírva kérhetné tőlük a receptet.
bakegya
A bevándórló menekülteket tartja távol magától a szuperfax-nehogy beköltözzenek a kunyhójába,egyébként már fél a saját árnyékától is -megérdemli!
human
Gyurcsány nem félt ennyire a népharagtól, mint ez a zsebdiktátor. Egyébként jól méri fel a helyzetét mint mindig. Elődjénél sokszorosan több bűnt követett el az ország ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.