A kormány 2015. január 1-jén elindítja az Államreform 2 nevű programot, amelynek része lesz az úgynevezett állami rezsicsökkentés, vagyis az állami szolgáltatások díjának csökkentése, továbbá a köztisztviselői...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csak a KRESZ-t kell megnézni ! Életszerűtlen, a valóságtól elrugaszkodott normák tömkelege, ott azonban, ahol elvárnánk a szigorítást - ott semmi ! Ilyen a tilosban parkolás, áthaladás vasúti átjáróban...stb.
coyote3
Na végre!!! Már annyira vártam, hogy ez a segg is rezsit csökkentsen.
lópicigáspár
Valaki szóljon már neki, hogy ők hozzák a szabályokat, a hülyéket is...!
magyarbakancs
Lázár kevesebb "hülye szabályra" vágyik.
Miniszter úr mi meg kevesebb hatalommal vissza élésre vágyunk.
Mint például trafik,földbérlet,magán nyugdíj pénztárak lenyulássa,takarék szövetkezetek álomittasa,tankönyvek államosítása,iskolák államosítása.
nezelodo
Vadölő barátom, csökkenteni akarjátok az illetékeket? Miért nem jutott eszetekbe akkor, amikor a többszörösére emeltétek? Kevesebb hülye szabályra vágysz? Miért kik csinálták azokat az idétlen törvényeket, (na meg a nektek hasznosakat, hogy ne lehessen firtatni a disznóságaitokat), és kik tették a törvényhozást törvénygyárrá, miközben eltöröltétek a meózást?
ancika
Én meg kevesebb hülye Lázárra vágyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.