Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Walesbe utazik, ahol részt vesz a NATO kétnapos csúcstalálkozóján – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán az MTI-vel.

A csütörtöki-pénteki NATO-csúcstalálkozón a fő téma az ukrajnai helyzet lesz, de a katonai szövetség tagállamainak vezetői áttekintik majd a többi konfliktustérség kérdéseit is. Napirenden lesz Afganisztán helyzete is. A walesi csúcs résztvevői tanácskozni fognak továbbá azon országok képviselőivel, amelyek partnerségi kapcsolatot ápolnak a NATO-val.

A tanácskozást a walesi Newportban tartják, ahol Anders Fogh Rasmussen, az észak-atlanti szövetség dán főtitkára és David Cameron brit miniszterelnök fogadja majd a delegációkat, csütörtök este Cardiffban pedig a walesi herceg ad fogadást, és a walesi fővárosban lesz az állam- és kormányfők munkavacsorája is.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
szabadságol a takarító és gondolták majd a viktor felmos a megbeszélés után.
nena
@Mobil123: Nem tudom mikor nőttél fel, és hogy hol, de attól hogy itt voltak a Szovjetek, a laktanyáik, 1km körzetében nem lehetett fényképezni, 1971.07.28 se gyermekként, se tiniként semmi hátrányát nem éreztem... Ön talán igen, de légyszíves hagyja a hazafias szólamokat.. Az ÖNÖK padlása gallyra vágta az egész országot ... 1991-...
Mobil123
@nena: TE!! ne idegelj fel!! Kizárólag piaci szempontból kell nekünk a kelet másra nem !
(én egyébként szindarabban játszottam anno a dombóvári szovjet katonákkal )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.