Nem találtak semmi nyomot azon a rossz, rozsdás kalapácson és törött pengéjű késen, amit júliusban foglaltak le a rendőrök Kardos Lajosnál, a Soroksáron kocogás közben meggyilkolt nő férjénél – írja a Blikk.

A lap szerint a férfi az eszközöket visszakapta, de ismét berendelték a rendőrségre, hogy a gyilkosság körüli időpontokat egyeztessék.

Közben Kardos Lajos még mindig kétségek között van, nem tudja, hogyan halt meg a felesége."Lassan eltelt egy év, de orvos szakértői véleményt még nem kaptam. Így csak fantáziálok, következtetek, s ez a legrosszabb." – mondta a lapnak.

Azt is elmondta, hogy mióta lefoglalták tőle a kést és kalapácsot, azon gondolkodik, vajon ilyen tárgyakkal ölhették-e meg a feleségét.

A férfi egyébként nyomravezetői díjat ajánlott fel, hogy ezzel is segítse a rendőröket. 200 ezer forintot kínál annak, aki közelebb tudja vinni a nyomozókat az ügy megoldásához, de azt kéri, hogy akinek információja van a rendőrségen jelentkezzen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Van itt vpénz a nyomozásra...eredmény nélkül !!
ila51
@volvós: Apám , míg odajártál nyaralni , megoldottam azt a peres ügyet , ami tíz év óta itt van előtted !
- Óh , te boldogtalan , hát abból taníttattalak ...
szöszmösz
A volt rendőrférj megmondta azonnal, hogy soha nem találják meg a gyilkost.
volvós
Közel egy évv el az eset után a nyomozók véleménye :
" Késsel és kalapáccsal ölhették meg..."
...vagy fejszével, vagy láncfürésszel, vagy pisztollyal, vagy bozótvágó késsel, vagy borotvával, vagy baseball ütövel, vagy Kalasnyikovval, vagy pisztollyal, vagy mérgezett nyillal, vagy egy pohár méreggel, vagy ágyuval, vagy injekcióval, vagy megfojtották, vagy leülötték, vagy elgázolták, vagy felakasztották...vagy ...vagy ...Lényeg, hogy forró nyomon vannak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.