Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kér Balogh József volt fideszes országgyűlési képviselő ellen, aki megverte élettársát – írja a Blikk.

A lap csütörtöki számában azt írja, megérkezett a Balogh József elleni vádirat a Kecskeméti járásbíróságra. A korábbi fideszes országgyűlési képviselőnek azért kell bíróság elé állnia, mert tavaly áprilisban ittasan megverte élettársát, akinek eltört az orrcsontja.

A Fideszből egyből kizárt képviselőre a vádhatóság felfüggesztett szabadságvesztést kért.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Damu Roland 6 évet kapott, mert megrugdosta Palácsik Tímeát !
( nem mintha a szívem csücske lenne )

Akkor ez a vak komondor miért kap felfüggesztettet ?
Jaaaaaaa, a saját kutyájuk kölkét nem lehet bebörtönözni mi ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@karma1: "... ha megversz is imádlak én..." Hát a dalt imádom, de ha a férjem egyszer is megütne akkor azt se mondanám neki, hogy Adieu! Egy percig sem élnék vele tovább!
tivoli
@Desischado: ma, 17:49
Van az a pénz..
Szereted te egyáltalán az uradat?
karma1
@tivoli: Desischado baratnonk a ferjet szereti, a verest nem. Ha viszont a veres a ferjetol jon, akkor EDDIG ES NEM TOVABB! Es O sem egy bankszamlahoz ment ferjhez, hanem egy ferfihez, aki azt igerte Neki, hogy szeretni es tisztelni fogja elete vegeig, joban-rosszban. Ebben az esetben a ROSSZ az egeszsegi allapotot, bajt jelent, nem azt, hogy a ferje beleveri a fejet a vaskorlatba, nyomatekositani a mondanivalojat...

Nekem volt ilyen az elso ferjem, utanam akart rugni, amikor megkerdezte tolem, mit foztem vacsira? Mondtam: hortobagyi palacsintat, a sutobe van keszitve, keszre melegiteni. Ekkor elborult az agya, mert nem tudta, hogy ez milyen kaja, es kozolte, hogy ilyen vendegloi nevu kajakkal ne tomjem, o porkoltot, gulyast meg sulthust akar enni, ilyen neveken.
En furgebb voltam, sikerult elugranom elole (en 152 centi vagyok, o 197 cm magas, 110 kilos ekkor), es ugy otthagytam, mint a pinty. Az tan utanamjott, es meg akart pofozni meg a Mamamek lakasaban is, es kozolte, hogy ot csak ugy nem lehet otthagyni, mert neki rengeteg penze van/lesz, mert ove lesz az apai orokseg.(Papa rendkivul gazdag volt, ez igaz). Kozoltem vele, hogy akkor fozzon neki az apja vagyona, de en nem, igy rovid uton el is valtunk.

En tudom, mirol beszel Desischado. Tudod, nem mindenkit lehet sakkban tartani, meg sok penzzel, alpolgarmesteri ranggal sem. Terike eppen ugy megeri a penzet, mint o, ha hagyta magat megzsarolni.
tivoli
@karma1: ma, 02:20
Dézi barátnőnknek igaza van, a kérdést viccnek szántam. :-))
Az viszont elgondolkodtató, hogy mint a te eseted is mutatja, némely férfi mit el nem képzel magáról. A pénz és az ész nem zárja ki egymást általában, de a bunkóság ugyanúgy megterem gazdagéknál is, főleg ha nem születetten az valaki, hanem mondjuk lottón nyer, örököl, vagy éppen polgármester lesz.
Terike nem szabad akaratából tért vissza, hanem kényszerítve volt. Lehet látni, hallani megfélemlítésről, lelki terrorról, érzelmi zsarolásról is, ő éppen így járt.
Láttam egy riportot annak idején ahol elmondta, hogy ő akár mehetne is Isten hírével, de nem teheti, mert a gyerekeivel van sakkban tartva. S ő mindenre képes értük. A kislánya a papa kedvence és viszont, és nincs szíve elszakítani őket egymástól. Ezt használja ki ura és parancsolója.
karma1
@tivoli: Ebben azert igazat adok Neked, ez a helyzet, ha a gyerekek kicsik, es a durva ferfi zsarolja veluk a not...

Sajnalom Teriket, de meg mindig ugy erzem, hogy van kiut...
Desischado
@karma1: Drága szivem, minden szavad a szivemből szólt. Nálunk egyébként sem divat a verés, a családom férfitagjai egyetlenegyszer sem emeltek kezet a nejükre. De nincs is miért, mert a sógornőim is fantasztikusak, de ha nem lennének azok, akkor sem lennének megverve. És igen, nincs az a pénz, amiért hajlandó lennék félelemben és megaláztatásban élni! Egy szó, mint száz, minden sorodat igazolom, egyetértek vele, és pontosan leírtad a véleményemet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.