Dolgozó embernek, és családapánk érzi magát. Videóinterjú. A NOL csinált videóinterjút Orbán Viktor jó barátjával, Felcsút milliárdos polgármesterével. Nem érzi úgy, hogy a földbérleti pályázatok elbírálásakor bárkit is megkárosított volna, Orbán Viktorral, gyerekkori barátjával hetente beszél, általában fociról, a gyerekekről és a felcsúti futballakadémia dolgairól, nem érzi veszélyben polgármesteri székét, bár néhány hete elgondolkodott azon, hogy jelöltesse-e magát, és közszereplőként viseli a média fokozódó nyomását. Mészáros Lőrinccel beszélgettünk.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A Mészáros Lőrinc a vityka házi pénztárnoka, a király kincstárnoka, tehát nem oligarcha! Csak remélem eljön az az idő mikor ezeket elszámoltatják és letöltik jól megérdemelt büntetésüket a megfelelő BV intézetben!
pbalage
@joopapa: senki sem fogja tudni elszámoltatni, ezt garantálom!
Manhattan
Én viszont azt mondom, ez egy piti ügy, és ugyancsak elvonja a figyelmet a lényegről, azaz pl. a Fidesz-maffia példátlan meggazdagodásáról. Miért nem foglalkozik a sajtó és a közvélemény inkább pl. Ferenczi Krisztina vagy Debreczeni József könyve tartalmával?
joopapa
@pbalage: Én is így érzem :-(((( Csak a remény hal meg utoljára!!
Manhattan
Ekkora baromságot... Ő nem az ország egyik leggazdagabb vállalkozója.. Ő Mészáros Lőrinc, alias Orbán Viktor... Egy egyszerű strómant ne nevezzünk már gazdasági szereplőnek... Vonatkozik ugyanez pl. Garancsira. Értsük már meg, ők nem, önálló szereplők!! Nincs semmi mozgásterük..!! Ők az Orbán-birodalom strómanjai.
pbalage
@joopapa: akkor mit lehet mondani rá? Majd az isten megbünteti? Az Isten meg KDNP-s, szóval még az is haver!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.