Sőt, inkább talán kávéZoo. Tegnap este Budapest belvárosában megnyílt Európa első állatkerttel kombinált kávéháza. Kávézás közben nézegethetjük az akváriumokban úszkáló színes trópusi halakat, a koráll zátonyok lenyűgöző élővilágát, az araszoló rákocskákat. Ők persze csendben annak, nem úgy az ara papagájok, amelyek hangos rikoltozással hívják fel magukra a figyelmet. A kakadu nagyon barátságos az emberekkel, de vigyázat: szereti a narancslevet, és beleiszik a poharunkba. Vannak itt csíkos mókusok, sünik (őket is meg lehet simogatni, nem szúrnak, mert már hozzászoktatták őket az emberekhez), kaméleonok és szakállas agámák is – no és persze gyönyörű cicák. Az utóbbiak – természetükhöz híven – kíváncsiak, a vendégekhez bújnak, beleszagolnak a táskájukba, néha még az asztalukra is felpattannak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Wimbledonban is van egy kis családias étterem , az asztalok mellett szék , pad , kanapé.
A család kis kedvencét is be lehet vinni , sőt feltelepedhet . Ebéd időben , akik nem férnek be , szépen várakoznak odakint , még akár az útszélén a gyepen is nyugisan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.