A nemzet pocakos focihuszára laza fehér ingében, zsebre dugott kézzel, testőrei sorfala mögül bátran kivigyorogva lépett be a Kötcsén megtartott találkozóra. Nem, nem állt le beszélgetni senkivel, a sajtóval sem, magával volt eltelve. Csak kiszivárgott hír

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Folytatva,részleteiben a teljesség igénye nélkül,aki tud egészítse ki :

"Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció,41 új adó, 27 százalékos áfa, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös önkormányzati irányítás a Jobbikkal, József Attila és Károlyi Mihály eltávolítása, Kossuth tér 1944, újabb lejárató kampány Gyurcsány és Bajnai ellen, a Sukoró-botrány Gyurcsány hazug megvádolásával, Budai és Papcsák ámokfutása, a fideszesek elleni feljelentések polti visszaverése, Szájerné, Szalai Annamária kinevezése, hiába nyer frekvenciát a Klub Rádió, egypárti OVB, választási csalást előkészítő regisztráció, egypárti alaptörvény saját asztallal, CÖF és Békemenet rejtélyes százmilliókból, szétvert határon túli magyar pártok és szervezetek, teljes nemzetközi elszigeteltség, szabad a baltás gyilkos, cimborák, rokonok földhöz juttatása, törvények órák alatt, megsemmisített Alkotmánybíróság, az MNB elfoglalása, ellopott és felélt 3 ezer milliárdos magánnyugdíj, megbukott diplomácia, leállt magyar filmgyártás, alternatív színházak felszámolása, Dörner nyilas színháza, bóvli, majd bóvli alá, recesszió, zuhanó ipari termelés, brutális tandíj és egyetemi keretszámok, kivándorló fiatalok, növekvő műtéti várólisták (rákos betegeknél is!!), orvos- és nővérhiány, bezáró kórházak, szétzilált mentőszolgálat, komisszárok a közoktatásban, kötelező hit-vagy erkölcstan, értelmetlen és káros államosítás, bankadó, kivételezés a devizahitelesek között, stagnáló munkanélküliség, 47 ezerből meg lehet élni,47ezer a közmunkás bére, vegzált rokkantak, hajléktalanok, nyugdíjasok, visszamenőleges törvénykezés, uniós eljárások Magyarország ellen, milliárdok haveri kutatócégeknek, a kormányapparátus költségeinek növekedése, a bankok visszavágják a hitelezést, a sajtószabadság korlátozása, cenzúra és egyoldalú hírszolgáltatás a "köztévében és a közrádióban", házi Videoton, milliárdok a...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
-kieg-az összes eljárási költség jelentős összegű emelése-regisztráltatta pl.kötelezően ki hpl hogyan birtokol termőföldet/helyrajziszámonként az osztatlan közös tulajdonba hozzánk vágott privatizációs nadrágszíjakat is/6800-forint,aztán mintha elhamvadt volna téma mint süket disznók a gazban rátelepítette a nagygazdáit!Rétek ,erdők,szántók-aztán amit tarra vágattak ők maguk az erdőfelügyelőségeik kummantásával-de tudunk személyes favágókról is azokat a területeket pedig most visszatelepítési kötelezettség alá vonják,anélkül hogy a bűnelkövetőket vagyonelkobzás erejéig utolérnék,mert ugye a tulajdonához orbánállamosítónak joga van!!!-HZÁNYAN LIS LETTEK ÖNGYILKOSOK A
CSAKKK a fidess narancsligetében???
bakegya
@bakegya: ó és az a bizonyos adóhivatal nyel be minden munkabér után befizetett járulékos terhet-és hajdan volt biztosítási forintocskáinkat is-tehát lóghat a magyar mint gyümölcs a fán-ha beüt a mennyek oreszága,ami természetesen a felekezeti hovatartozás orbán szabadalom,ugyan csakkk a többszöri pápai áldással imádkozó gyüjtögető életvitel velejárója de csakkk a kunyhóépíttető rogán -tóni-,és az összes haver,föleg ha szuprfasz sportoló és spertlerina,élen az illatos a pihe piktornő,aki oda is szarhat ahova más nem,mészáros akadémikuss,simlicska -talicska stb.stb nehogy valamelyik megsértődjön ha kimaradna valami szar szemét törvényesített ügyletből is törvényes keretek közt!
A kiváló közbizonytalanságról nem is szólnék.Na majd a Putyin lerendezi ezt is,ÓCSÓN.DDD
világlátó
Ma kaptam, még nem volt időm az egész anyag mehallgatására, de amit hallottam, az - bár tudtam, éreztem, be is húztam a féket, igyekszem kikerülni a hatás alól - mégis sokkoló a számomra. Hallgassátok minél többen, talán magyarázatot kapunk a béna bénultságunkra is.
szabadonebredok.info/az-emberi-psziche-manipulalasa-1-4resz-alan-watt/
human
Hangzott el ott egy nagyon nem vicces dolog. Orbán szerint a politikai "elitnek" kell a leggazdagabbnak lenni az országban, mert akkor nem befolyásolhatják tőkés érdekek. Tehát a politikai elitbe pénzt akar pumpálni. Vajon minden politikusra gondolt, vagy csak a fideszesekre? És vajon mennyire gazdagnak kell lenni egy politikusnak, hogy ne inogjon meg rendíthetetlen becsülete? Vajon ezt nem inkább a BTK-val kellene szabályozni? A korrupciót nem a független ellenőrző szervezeteknek kellene felderíteni? És ha lemond a politikus, akkor visszafizeti a milliárdokat amikkel közben gazdagodott (a függetlenség ára).

Szerintem Orbán ezzel csak legalizálni, törvényesíteni akarja azt a rendszert amivel eddig pénzt pumpált saját holdudvarában. Ha nem tud rá ideológiát gyártani, tudja hogy nagyon meg fogja ütni a bokáját.
BANDITA1
@Desischado: Szia! Nem teljes a felsorolás, de hirtelen ennyi jutott eszembe. BANDITA.
Desischado
@BANDITA1: Szzervusz neked is, köszönet a cikkeidért! És nekem ez is bőven elég, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.