Az Magyar Nemzeti Bank, Eiffel Palace megvásárlását egy offshore cégen keresztül intézte – állítja Schiffer András, ezért közérdekű adatigénylést nyújtott be az MNB-hez.

Az LMP azt szeretné, ha pontosan kiderülne, hogy kikhez került a közpénzt, amiért az Eiffel Palace megvásárlásáért kapott az MNB, ezért közérdekű adatigénylést nyújtott be Schiffer András. 

LMP: Offshore cégnél az állam pénze

Magyarország gazdasági fejlődésének éke az offshore cégeken kiáramló vagyon. Mivel az MNB-nek nem feladata a vagyongazdálkodás, ezét az ellenzéki párt szerint a 18 milliárd forintért vásárolt ingatlan törvénytelen úton került az MNB-hez, ráadásul Schiffer szerint a vételárat egy offshore hátterű cég tulajdonosának fizették ki. 

Az LMP korábban már többször követelte, hogy az állam hagyja abba a kereskedést az offshore illetőségű cégekkel, mert az elmúlt 25 évben az államadósság minimum kettőszöröse kivándorolt offshore paradicsomokba.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bamexbumfert
Százszor elmondtam!
NINCS az *államnak*pénze!
Csak Nekünk!A MI pénzünk MINDEN pénz,amit ellopnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@m.macskosz: Az hagyján, hogy nem az első...de majdnem mindegyik ilyen.
Kamcsatka
@m.macskosz: Az arányokról persze lehetne vitatkozni, de azért az félázsiai sajátosság hogy ezt még büszkén, a homlokukra írva vállalják. Ki is merné Orbánisztánban felemelni a hangját - ami ma már önmagában kevés - a köztörvényes bűnözőkből verbuválódott maffia kormány ellen? Szégyen ez az ország!
volvós
Az LMP tiltakoása ugy lesz az asztalról lesöpörve,
mint eddig az összes ellenzék által megfogalmazott vélemény !!!
Desischado
La voilá! Ezt akarták a birkák, akik a fideszre szavaztak! Folytatódik a nagy Nemzethy Rablás!
mate03
@1magyar: Igazat mondott!Nem lesz az ossfore lovagoké!Csak egy lovagé!Az övé.
Főlökött
"adatigénylés" és nemtetszés nyilvánítás...addig vergődnek, míg ezt is 30 évre titkosítják, azután pedig annyi a téma, lezárt ügy :).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.