Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak bátyja kapta meg a NAV informatikai főosztályának a vezetését.

Tiborcz Péter korábban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai tanácsadója volt, valamint igazgatósági tagja volt a NAV informatikai elnökhelyettesének cégében, Vágujhelyi Ferenc korábbi vállalkozásában.

Az Átlátszó közérdekű adatigénylést nyújtott be a NAV-hoz, betekintés után kiderült, hogy Orbán Viktor vejének 39 éves testvére lett a NAV egyik magas beosztású vezetője. 

Vágó Gábor: "Most már a miniszterelnök családján is múlik, hogy folytatódik-e az ÁFA csalássorozat" – kommentálta a Facebookon a kinevezés hírét. 

A Fidesz Figyelő blog ezt írja: "Az ezermilliárdos ÁFA-csalás ügyében a NAV lassan egy éve nem csinál semmit – a norvég közpénzt osztó civilekre viszont 43 emberrel csapott le a rendőrség. Az eddig sem teljesen független NAV-nál, most Orbán vejének testvére került vezető pozícióba" – írják.  

"Orbán Ráhel esküvőjét a Tiborcz család nagybirtokán tartották. Az ifjú pár a család egyik traktorjával is fényképezkedett. Fénykép is van róla, hogy korábban ezzel a traktorral loptak fát más magánterületén. A rendőrség egy év után mégis felfüggesztette a nyomozást – pedig a traktor rendszáma mindkét képen látszott. Orbán vejének másik testévre az állami földpályázaton gazdagodott. Tiborcz Eszter nyerte a legtöbb állami földet Bicskén" – zárják az aggályos kinevezés hírét.

Orbán Ráhel sógora a NAV felső vezetésében
A közkedvelt képpár, amit a  Szuperblognak köszönünk!

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@human: "Most biztos nem fát mennek lopni."

Hanem áfát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ha egyszer lesz ujra demokracia es Magyar Koztarsasag, akkor orban es klikkje evtizedeket fog bortonben ulni a sok buncselekmeny miatt amit elkovettek.
Desischado
@Yoda69: Yoda drága, bárcsak már ott tartanánk!
Yoda69
@Desischado: Nem most lesz, de gondolj bele a nacikat is 10 evvel a buntettuk utan iteltek el, es meg itelik el a mai napig is ha egyet-egyet sikerul elkapni.
bencemacska
Szerintem ez kényszer intézkedés volt.
'98-ban Simicska informatikai tudására (és gátlástalanságára) volt szükség, hogy eltüntessék a tisztiház árának útját a kőbányákon, Fidesz cégeken keresztül Kaya Ibrahimig.

Ma az ÁFA csalások nyomait kell eltüntetni, és úgy látszik nem elég megbízható a Lajos. Vagy nem vállalja?
Megszerezték Horváth zöld dossziéját hozzá. Azért kobozták el!!! (Valaki itt hiányolta, hogy nem hasznosítják a "zöld dossziét", dehogy nem !!!)
mariaberta
És ez kinek újdonság?
Ha élne Móric Zsigmond, újra írhatna regényt a rokonokról.
Equus
a Nemzethy Harácsügyi Hivatalban megjelent a padisah rokona... mi ebben az újdonság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.