Gőzerővel folyik a 2015-ös büdzsé előkészítése. A menetrend szerint gyakorlatilag kész a tervezet, jelenleg már az utolsó egyeztetések folynak a NGM és a szakminisztériumok között – írja a Napi.hu.

Annak ellenére, hogy jelenleg bőven 90 százalékos készültségben van a 2015-ös költségvetés tervezete, a kormány hallgat a részletekről, sőt a Fidesz tapolcai frakcióülésén sem szerepel témaként – legalábbis is az eddigi nyilatkozatok szerint.

A NGM elutasította például a Költségvetési Felelősségi Intézet közérdekű adatigénylését a témában. Ettől függetlenül a témában a Napi.hu is megkereste a NGM-et, ám egyelőre nem válaszoltak nekik.

Az áprilisi konvergenciaprogramban a kabinet még azzal számolt, hogy a gazdasági növekedés 2015-ben gyorsulhat, akkor az idei 2,3 százalék után 2,5 százalékot vártak. A növekedő trenddel egyedül áll az előrejelzések között a kormány, ráadásul a vártnál erősebb első félév után a következő negyedévekben már lassulhat a gazdaság – így feltehetően a kormány is az idein 3,1 százaléknál kisebb növekedéssel számol 2015 egészében – olvasható a Napi.hu cikkében.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A választásokig még visszafogják magukat aztán elszabadul a pokol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@köhögő bolha: Háááát..:-) Na ez BABÁS!
Nil
Én csak egy meglepetést kérek: A fidesz veszítse el az önkormányzati választásokat nem kicsit nagyon
Desischado
@mate03: Ki tudja? De abban reménykedem, hogy talán rájönnek arra, amit mi tudunk, hogy micsoda rablóbanda ül a nyakunkon!
Toby
@Desischado: Nem jönnek rá ! Azért nem, mert a csókos birkáknak ilyen-olyan módon odaadott lóvé megváltoztatja az etikai felfogásukat is !
Pénz beszél...tisztesség sehol ! Ez a trendi !
Vadlaci
Meglepetés csak azokat érheti, akik jobbat várnak.
kkalman
Nem lesz semmilyen meglepetés. Újabb nem megszorítások lesznek benne, oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.