Súlyosbította az első fokon kiszabott szabadságvesztését és jogerősen 9 év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszék Eva Rezesovát négy ember halálát okozó ittas járművezetés miatt.

A korábban 6 év fogházbüntetésre ítélt szlovák nő a büntetés kétharmadának letöltését követően, vagyis leghamarabb 2018-ban szabadulhat.

Rezesová 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán BMW X5-ös autójával ittasan, mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy Fiat Punto személyautóba, amelyben négyen életüket vesztették.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Milyen BIróság ez, hogy ilyen súlyos büncselekményt ilyen enyhén büntet...
Persze tudom, ott van az a Q pénz, de akkor is !!! Remélem, a kalocsai
" nehéz lányok " majd kezelésbe veszik a pénzeszsákot !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Ez a tragédia mindenkit felkavart.Sőt esetleges felháborodás is nagyon érthető.Viszont van itt egy apró szösszenet.A minap egy ismerős azt közölte,ha autót akarsz venni,akor kérj tanácsot,a mentőktől és a tűzoltóktól.Mindkettőnek vannak élményei e téren.Kicsit elgondolkodtató,hogy egy ilyen tragédia mekkor reklámot csinál egy autógyárnak,hogy szép és tetszetős termékünkben 165 km nél már a fogát is ott hagyhatja az ember.
A töréstesz ezekután már mellékes.9 év garanciát adhatnának ezekután egy 4 személyes koporsóra!
Desischado
Sajnos, épp most hallottam a hírekben, hogy négy év múlva szabadulhat, illetve tuti, hogy kihozzák! Két év egy emberérért?! Damu Rolandra rá sem tudták bizonyítani a nemi erőszakot, hiába igyekezett timike meg a drágalátos párja, mégis négy és félévet kapott, amit le is kell töltenie. Ez a fideszes aki versenyezni akart, két embert ölt meg, másik kettőt pedig súlyosan megsebesített, és azóta is síri csend! Még hogy nem a pénz dominált?! Hehe, kuncog a májam, röhög a vesém! Szép kis "igazságszolgáltatás", annyi biztos! Yagami Light kellene ide, de nagyon sürgősen!
human
@kamazuka: Ha Rezesova autójában ültek volna talán ma is élnének, de ahhoz olyan gazdagnak is kellett volna lenniük. Az ember nem azért vesz gyenge autót, mert meg akar halni benne. Egy biztonságos autó javíttatása, adója, tankolása, biztosítása és az autó maga annyiba kerül, hogy egy élet kevés lenne, hogy kifizessék. Ezt a szösszenetet se felejtsük el.
Senara
Buci 2, 4 évet kapott és lett belőle 10 hónap amiből a végén csak 5 lett , ki volt a bírónő ? Találgathattok ! Nem védem a csajt , csak vannak furcsaságok .
esdi
A felfokozott érdeklődés, valamint a zsigeri gyűlölet az anyagi és állampolgársági helyzete miatt a politika látókörébe vonzotta az ügyet. A független bíróság és R. Antal? Hogy van ez? Előre megmondta mi lesz az ügy folytatása? Innentől sajnos már semmit nem hiszek el.
A közérdekű munkát hasznosabb büntetésnek találtam volna. Mondjuk takarítás egy traumatológián.
csa-csa
@Sziszifusz: mint védőszentről beszéltem. hát védőszent az ilyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.