Az M1 híradójában feltűnő színészi alakításra figyelt fel egy néző: eljátszatták a "dühös ügyfél" szerepét egy helyi újságíróval Székesfehérváron, az Alba Takarék bezárása kapcsán.

A Cink.hu egyik székesfehérvári olvasója hívta fel a figyelmet az amatőr színészi produkcióra a köztévé Híradóját követően: "Igen vicces dolgot vett észre az M1 augusztus 30-ai Híradójának egyik székesfehérvári nézője. Azt, hogy a jegybanki döntés alapján bezárt Alba Takarék röviden meginterjúvolt ügyfelét, a már kikapcsolt bankautomata előtt búsan nyilatkozó Kovács Lászlót ő egészen más néven ismeri. A férfi meglepően úgy néz ki ugyanis, mint Samu Miklós, a Fehérvár Médiacentrum online szerkesztője."

A Nyolcezer.hu szerint a két férfi – aki a híradóban nyilatkozott és a köztévé helyi újságírója – ugyanaz a személy. Szily László, a Cink újságírója "cifra" a helyzet, mert az anyagot a Fehérvár Médiacentrum stábja forgathatta az említett tudósítást – mert egy korábbi híradásukban szerepelt ugyanez az anyag, az eljátszott, felháborodott ügyfél nélkül –, ugyanazokkal a vágóképekkel, helyszínekkel apellált, mint a M1 híradója.  

Kíváncsian várjuk a a Cink minden illetékest körbekérdezett az esetről, de még annyit sikerült megtudni, hogy az említett újságíró-riportalany csak tanulóként tevékenykedik a köztévé újságírójaként.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Na ugye, hogy itten demokrácia, vagy mifene, vagyon! Aki az M1 tévét nézi, meg is hallja a nép hangját. Nem mindegy nektek, hogy Kovács, vagy Samu a "nép" neve? A riportból kiderült, hogy a bank ugyan tönkrement, valamilyen okoknál fogva - mostanában ez olyan mint az ebola, a bankok megkapják -, de pártunk és kormányunk ügyel arra, hogy mindenki megkapja magáét. Már ami az utazni vágyó Kovács - Samu családot, meg az elmaradt nyugdíjkifizetést illeti. Benne volt a köztévében, akkor csak jó vége lehet!
Desischado
Hazudnak reggel, délben, este, ezek már meg sem bírnak hazugság nélkül lenni!
Cukkini
Osztom az észt telten, teltebben, de lelkemben aggódás, csapkodás csap le reátok, hogy becsapás nagy csapás annak, ki nem bírja a kis hazugságot sem?
Nagyságunk a szólásszabadságunk, és badarságunk közös hibás jelzői, hogy mi született magyarok vagyunk, agyunk kisebb nagyobb hiányosságával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.