A Spiegel Online német hírportál a Norvég Alapok ügyével kapcsolatban közölt beszámolót pénteken.

A Razzia civil szervezetek ellen – Orbán putyinizálja Magyarországot című írásában Keno Verseck kiemelte, hogy "a magyar kormány hadjáratot folytat civil szervezetek ellen", illetve "Orbán +illiberális nemzetállamában+ nincs helye a kritikának".

Spiegel: Putyinizálódunk

Gutema Dávid: Orosz báb/Fotó: ARC


Orbán Viktor és a Fidesz "hadjárata" olyan civil szervezetek ellen indult, amelyek az emberi, polgári és kisebbségi jogok ügyéért dolgoznak, "vagy az utóbbi években bírálták Magyarország tekintélyelvű, politikai-adminisztratív átalakítását" – vélekedett a Spiegel Online szerzője.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jogos az eszrevetel, de mi ezt mar 5 eve mondjuk.
Barossonak sem kellett volna megtamogatni a taho 12 ezer milliarddal, hona ez igy is toredeke mint amennyit Gyurcsany idejeben kapott az orszag.
Szerintem az osszes penztamogatast be kellene fagyasztani, es felfuggeszteni Magyarorszag szavazati jogat az Unioban, addig amig a taho eszhez nem ter, vagy le nem valtjak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Beavatkozni egy szuverén állam életébe annyira kényes dolog mint egy agyműtét. Nagyon rosszul is elsülhet a dolog. Egy nemzetközi példa, mikor Afganisztánt megtámadták az oroszok az amerikaiak neki láttak kiképezni az afgánokat, a tálibokat. Profi katonai kiképzést kaptak (közelharc, taktikai kiképzés, bombák hatástalanítása és építése). Végül az afgánok az oroszokat visszaverték, de a következő célpont már az USA lett.
A mi esetünkben a kormány könnyen végleg az EU ellen fordíthatja a közvéleményt és megerősítheti az orosz szimpátiát. Látjuk, hogy kommunikációban nagyon jók, képesek rá és minden eszköz a kezükben van ehhez.
Én amolyan óvatos fajta vagyok ha be kell avatkozni valamibe. Ilyen az EU is.
human
Meg tudná valaki mondani, hogy mióta vannak sasok a magyar zászló rudak tetején Orbán mögött? Nagyon a náci szimbólumra emlékeztet.
www.youtube.com/watch?v=NN4ZGbPq6a0
Hellcat
Csak az ellenséges civilek zavarják a qrbánékat...a saját "civiljeik" nem.
@human: Hát igen...a legnagyobb gyenge pontja az egész "kergessük el a qrbánt" dolognak az az, hogy ki jön utána?
human
@Hellcat: A káoszban mindig a szélsőségek kerülnek hatalomra. Lehet persze tervezettebb váltás is, de az nagyon sok szervezéssel jár.
Hellcat
@human: A káosz már megtörtént a válság idejében azóta a komcsi diktatúra épül...válság idején érvényesülnek a szélsőségek...ebben igazad van...na de ha már elértünk a széléig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.