Az állam nem tudott választ adni arra,  hogy kórházanként mennyit költöttek tavaly a betegek étkeztetésére, az viszont kiderült, hogy többet, mint a fogvatartottak kosztjára. Többek között arról kérdezték az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy kórházanként mennyit költöttek tavaly a betegek étkeztetésére, és mekkora a napi háromszori étkeztetésére megállapított napi kvóta. A kérdések azután vetődtek fel, hogy augusztusban létrejött a KórháziKoszt nevű Facebook-oldal, amely az egészségügyi intézményekben a betegeknek felszolgált ételek fotóit gyűjti össze. A tapasztalatok szerint a kórházi koszt minősége nem megfelelő, a kezdeményezők a fotók segítségével igyekeznek felhívni a döntéshozók figyelmét a problémára.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
A tökéletes önfenntartó börtön a minimum. Szervezés kérdése. Az adófizetők pénzéből erre egy fillért sem szabad fordítani. Az érdekelne, hogy ez mennyibe is kerül nekünk, miután a világon semmi értelme nincs. Vagy kivégzés, vagy közérdekű munka. Börtön akadémiás továbbképzésre a társadalomnak nincs szüksége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Mobil123: Ja bocs.
Én is azért írtam,hogy egy ötlet a rabok eltartására.
Amikor esetleg szabadul,akkor elmondja a haveroknak,hogy nem jó oda bekerülni.
Ha meg esetleg úgy gondolja,hogy nem akar enni és milyen jó,hogy rá rohad a ruha akkor,ne dolgozzon.
Mobil123
@koszpeko: Hát az urán bányát is nyitni akarják:-)
koszpeko
@Mobil123: HAJRÁ!!!
Zsúfoltak a börtönök.
:)
kamazuka
@miazavalami: Ma új trükk ütötte fel a fejét aközgyógyellátás terén.
Műtétre vagy előjegyezve.Aznap reggel,mikor befeküdnél asdott kórházba,telefonon értesítenek a kórházból,hogy és persze ilyen olyan indokkal,mint nincsen altató orvos,ez momentán igaz,mert hiány van belőle,szóval szólnak,hogy ne menj,mert elhalasztják a műtétet.Ezt a trükköt akár ötször is megjátszhatják.Tuzdok példát.
Ám aztgondolom a több sebből vérző közgyógyellátás olyan ismeretlen terület a kormány számára,mint a hazai mezőgazdaság kérdése,mert ezt az országot csak a mezőgazdaság ránthatja ki a kátyuból.de ne gondolkodjunk ennyire előre.Menjünk helyette stadiont építeni.Elvégre a cipész maradjon meg a kaptafánál.
Nem igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.