Hiába adták át kétszer, szedték fel a burkolatot, amit tegnap letettek, ma szedhetik fel, mert a minőségellenőrök elégedetlenek – folytatódik a kétszer felavatott Várbazár csiki-csuki.

Leghamarabb év végéig fejeződhet be teljesen a Várkert Bazár felújítása, és a Lánchíd utca hétfői átadása is bizonytalanná vált – értesült az RTL Híradó a beruházás helyszínén dolgozóktól. Hétfőn valószínűleg, L. Simon László, második megnyitón tett ígérete ellenére sem nyitják meg a forgalom előtt a Lánchíd utcát. Sőt, az ott dolgozók szerint még másfél hónapot kell várni erre. 

Az RTL riportja szerint, a Várkert Bazár építői még különböző eszközök érkezésére várnak, hogy be tudják fejezni az épület felújítását, amit egyszer megnyitott Orbán – az országgyűlési választások előtt –, másodszor pedig Tarlós István – stílszerűen az önkormányzati választások előtt. Meg kell még érkeznie a beléptető rendszernek, az üvegfóliáknak, amikkel a nyílászárókat fejezhetik be, festékeknek, a piktor munkálatok befejezéséhez. 

L. Simon alig egy hete, a Hír TV riporterének a kérdésére, miszerint mikor várható a Várkert Bazár végleges átadása, azt a – feltehetően ironikus – választ adta, hogy "két-háromszáz év múlva" – ezután fenyegette meg a Hír TV munkatársát, hogy ha ilyeneket kérdez, nehéz idők jöhetnek a csatornára.  

A Lánchíd utca burkolatát a második megnyitóra fugázatlanul rakták le, így azt fel kellett szedni az "ünnepség" után és töltőanyaggal együtt letenni, de sajnos a minőségellenőrök nem fogadták el a munkát, így újra fel kell szedni és lerakni a burkolatot.  

Az Index a minap számolt be arról, hogy keskeny a Lánchíd utca új kialakítsa, megközelítőleg 40 centiméterrel a kelleténél, így két busz egymással szemben nem fér el. Lehet, hogy vissza sem terelik a buszokat, mert ez sétáló övezet lesz, így maximum 30 km/órás sebességgel tudnak közlekedni – zárul a riport a Várkert Bazár csiki-csukiról.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azert a valasztas elott meg 2x biztos atadjak, hogy a hulyeket megnyugtassak.

Csak mellesleg kerdem, azt a kozmunkast kihuztak a godborbol, akit masik belogatott? Vagy letelt a munkaido es otthagytak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Szerintem igaza lehet L.Simonnak azzal a 2-300 évvel!
JAJMÁR
Már csak az a kérdés, ki itten a "Kőmíves Kelemen" ?
JAJMÁR
Mikor tehetjük ki a táblát: "várba-zár-va"?
human
Biztos fidesz haver a kivitelező. És országosan is erre számíthatunk. Gyengén teljesítő cégekbe fog az állam milliárdokat pumpálni, csak mert haver. Akik pedig alapos, hatékony munkát csinálnának azok szépen felszámolhatják a vállalkozást. Ez egy nagyon drága, pazarló államot jelent, és ezt az extra költséget az adófizetőknek kell kifizetnie, mert az MNB erre nem fog pénzt "teremteni".
Fradigege
Azt az L. Simont fel kell pofozni. Különbenis, mi az az L. a nevében?! Annyira idegesít az a pufók fejű
kkalman
@mate03: Pécsen a Jókai tér, Ferenciek utcája - Szt. István tér sarok, Kossuth tér, Fürdő utca, akár többször is újrakövezve. Megy ez nekünk, és még csak akarni sem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.