Teny, hogy a mult heti 250-rol 140re csokkent a letszam, es ennek okaival v magyarazataval Gabor nem foglalkozik. Az is hozzatartozik a kephez, hogy napok ota nem valaszol az uzeneteimre. Biztos nagyon elfoglalt, hiszen erre hivatkozva kert idot az elso jelentkezesemre valaszolva is, amikor szemelyes, kb 30 perces videot szerettem volna kesziteni vele. Beszeljuk meg, ha van kedvetek, hogy mi tortent, miert nincsenek tobb ezren a Kossuth teren, ahogy az ott levok remeltek? Egyelore tovabbra sem tudom eldonteni, egy bekes forradalom elso botladozo lepeseit latjuk vagy pedig egy szanalmas es remenytelen mozgalmocska gyotrodeset. Mindegy, "the show must go on", s a Netszemle egyenesben kozvetiti.

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@telkes: na akkor erre meg azt a lapot rakom, mikor apám mesélte, hogy miképp ment a szabad választás régebben, (talán a 80 táján).
Volt egy szavazólap, rajta több jelölt (Hazafias Népfront, MSZMP, meg hasonló baromságok.

DE!

Azért, hogy a külföldnek is meg lehessen mutatni, hogy nálunk szabad a választás, volt egy másik lehetőség is ami a következőt tartalmazta:

NEM ÉRTEK EGYET EGYIKKEL SEM, A KÖVETKEZŐT JAVASLOM:

------------ -------------
név cím

a választás szabad volt, jól ki volt az is találva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telkes
Igen, akartam is egy "egyik sem" partot Lpitani, de 2 nap alatt kiderult, h mar van ilyen,
Yoda69
@pbalage: Hat nem szivesen lettem volna annak a helyeben, akit javasoltak a szavazolapon. Lehet hogy a kovetkezo napon, mar jott is erte a fekete auto.
Cukkini
@telkes: Írásaimat értelmezni, jellemezni, elemezni nem érdemes, bár szép nemes magyar gondolatokkal inkább játsszunk, mint se a káros, sértegető, másokra odaveregető negatív indulatokkal.
Tisztelt Tenkes kapitánya. Értelmezésből
bizonyára nem vagy egyedül. Egyszer legördül a függöny és minden kiderül.
Addig még elkeseredésből, hány ezer hű könny csordul ki szemeinkből?
telkes. Továbbra is légy lelkes, a telkeden húzódó emeletes házadban?
volvós
@Cukkini: ma 05:03
Mama, dugulj már el !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.