Jól járnak a képviselők az adósmentő csomaggal, amit a jövő hét közepén fogadhatnak el a parlamentben. Ezt azért írja a Blikk, mert a 197 fős parlamentben 100 képviselőnek van hitele.

A lap összesítése szerint nem is aprópénzről van szó, mivel a júniusi vagyonbevallások szerint több mint egymilliárd forintra rúgnak ezek a hitelek.

Ha figyelembe vesszük, amit Rogán Antal mondott, miszerint 25 százalékkal csökkenhetnek a törlesztőrészletek, akkor kiderül, a honatyák mintegy 300 millió forintos adósságtól szabadulhatnak meg.

Gyurcsány Ferencnek 67,1 millió forintos bankhitele van, s akár 20 millióval is csökkenhet a tartozása, míg A második legnagyobb banki tartozása Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek van. Az ő 32,5 milliós adóssága tízmillióval csökkenhet – olvasható a Blikkben.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gusztustalan fergek. Van pofajuk az adofizetokkel kifizettetni a tartozasukat, amin luxusnyaralot, villat, meg luxuskocsikat vettek.
Ennek a torbenynek nem szabadna a torvenyhozokra es csaladtagjaikra vonatkozniuk, mint azt Gyurcsanyek javasoltak korabban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@human: Ja, és ha egy éven belül nem kelt el az ingatlan, akkor visszaköltözhettek.
m.macskosz
@human: Ez is jó szempont, és igazad van,
bárkinek jogában áll a Four Seasonsben
reggelizni, ebédelni, vacsorázni...ma, 11:58
a
Meine Ehre heisst Treue
@human: Nagyon szépen tetszett fogalmazni. Örülök, hogy érted, de mi a gond ezzel?
Egy flancos luxusszállodában a minimálbéreseknek külön étlap kellene vagy az árakat hozzájuk kell igazítani? Érdekes téma...
human
@Meine Ehre heisst Treue: Igazából még mindig nem értelek, hogy miért tartod ezt rendjén valónak. Valahogy másképp látjuk a világot. De alszom még rá párat, hátha ráhangolódok az agyhullámaidra :)
lajospapa
Szegény képviselők! Mennyit kellett erre várni, hogy egy kicsit szabadulhassanak kínzó anyagi gondjaiktól!
Desischado
Ez a pofátlanság csimborasszója! Ehhez nincs mit hozzáfűzni, mert kisülne a monitorom, és kitiltanának! Aljadék egy banda, annyi szent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.