Az MSZP szerint a tartós európai béke legfontosabb záloga az országok közötti együttműködés, ehhez pedig nem szabad további teret engedni a nacionalista szólamoknak. Szanyi Tibor, a szocialisták EP-képviselője erről az Ukrán rejtélyek címmel tartott sajtótájékoztatóján beszélt vasárnap Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Emberek! Rímeim miatt most mit tegyek? Kötélen lógjak és ciánnal öblögessem üvöltő költő torkomat? Reggel szegekkel mégsem verhetem ki észtől duzzadó homlokomat.
Az utolsó szó jogán, az ember saját fogán érzi a rettegés veszélyét? Magyar szeszélyét, szeszélyességét, megjárva a pokol mélyét, még nem látja az alagút végét?
Mostani helyzetünk pozitívan alakul,
de ne nézzünk szét láthatatlan vakul.
Cukkini
Legyetek bölcsek, őszek a halántéknál, játéknál mellőzzétek a politikát.
Győzzétek meg egymást, hogy földi életetek barbársága, oly drága időtöket pocsékolja. Újdonságot nem írtam. Ilyeneket reggel, már a kakas is kukorékolja, s tolja előre büszke taraját? Nahát… én még nem hevertem ki, az álmatlan éjszakát.
silber13
Az " üvöltő költ" és az " észtől duzzadó homlok" nagyon erős! A többi OK!:-))
Cukkini
Ami nem vers, azt ne vedd annak,
Bár a dolgok egymásra alakulnak?
Cukkini
Ami nem vers azt ne vedd óh, annak,
Bár a dolgok egymásba rohannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.