A devizahiteles mentőcsomaggal együtt benyújtott kamatemelési tilalom még több pénzt vesz ki a bankokból, a maradék pedig nem lesz elég a működésre, a veszteségekre és a nyereségre. Súlyos pluszterhet rejtett a kormány a pénteken benyújtott devizahiteles mentőcsomagba: mint arról a hvg.hu is beszámolt, a törvényjavaslat kamat-, díj- és költségemelési moratóriumot szab a pénzintézeteknek 2016. április 30-áig. A Portfolio.hu számításai szerint ez a kamatrés és az egyoldalú kamatemelések miatti visszafizetés 900-1000 milliárdos terhén felül további 100 milliárd forintos nettó kamatbevétel-kiesést jelent majd a bankszektornak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: A polgárok többségét ez rohadtul nem érdekli, lévén, hogy nincs mit betenni (legfeljebb a f@szukat a konnektorba); már annak is örülnek, ha étel jut az asztalra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Nagy Testvér: 06:58 Neked az garancia, hogy magyar? Szerinted hogy kerültek magyar milliárdok egy svájci bankba? Te azt hiszed, hogy a magyar cégek mind visszaforgatják a hasznot, a multi meg mind kiviszi? Hát, ezt gondold újra Testvér, a gondolkodás szabad, ezt fent írta valaki éppen:)
Nem érzed a bankmutyi születésének szelét?!
Aztán mi lesz a huszonvalahány bank dolgozóival? munkanélküli, vagy közmunkás?

Engem nem a bankok száma zavar, nem a multi ittléte, vagy nemléte, hanem az a "rátelepedés" , ami zajlik. Tévedés, nem az Eu., nem a bankok...
Szóval, gondolkodj kérlek !:)
Ha itt megél 30 bank, akkor éljen. Ha neked a magyar bank a megbízható, oda vidd a pénzedet, megteheted. Ha minden magyar magyar bankot választ, a többi nem fog itt megélni... Nem gondolod, hogy az a cél, hogy Te pont azt a bankot válaszd? Gondolj bele, ha 30 bank eléldegél, 3 mekkorát kaszálna...
Nagy Testvér
@JAJMÁR: Nekem csak a magyar a garancia! ENNYI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.