Az állam elsődleges feladata, hogy gondoskodjon a magyar nemzet fennmaradásáról és arról, hogy az állampolgárok életminősége javuljon – hangoztatta a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Kőszegen, a Jurisics-vár lovagtermében tartott választási fórumon.

Semjén Zsolt mintegy háromszáz ember előtt kijelentette: eredményes nemzetpolitikát csak egy erős ország folytathat, a nemzet pedig úgy maradhat fenn, "ha minden nemzetrésze fennmarad".

Semjén elárulta, mi az állam feladata

Hozzátette: a magyar állampolgárság kiterjesztése tulajdonképpen nemzetegyesítés, amelynek köszönhetően már 500 ezer magyar állampolgárral gyarapodott az ország, és a ciklus végére egymillió lesz azoknak a külhoni magyaroknak a száma, akik állampolgársági esküt tesznek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@kkalman: Ettől félek én is! Ha ezek megint nyernek ezzel a csalással, mi esz velünk?! És ez a fő-fő tömjén zsóti jobb lenne, ha a csalásokkal foglalkozna, és betartaná, amiről hazudik! Méghogy az állampolgárok jóléte... Röhögnöm kell, hiszen tőlük meg is dögölhetünk, csak nekik legyen jó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@brutus: Jó, legyen, nevezzük, de mi az a HAZARULO? :)
Desischado
@kkalman: Ettől félek én is! Ha ezek megint nyernek ezzel a csalással, mi esz velünk?! És ez a fő-fő tömjén zsóti jobb lenne, ha a csalásokkal foglalkozna, és betartaná, amiről hazudik! Méghogy az állampolgárok jóléte... Röhögnöm kell, hiszen tőlük meg is dögölhetünk, csak nekik legyen jó!
bakegya
@brutus: simán kerítőknek-jópénzért-semjén kereszteslószar eladta magát és a reformátusegyházat egy tál lencséért a tál a mienk amibe naponta ő és az orbánmaffiózók szarnak,a magyarok meg közmunkába belügyesen takaríthatják.
gödörben
Mind hazudik mint a vízfolyás. Emberek nem láttok???
mate03
@nemkati: Az a hazaáruló aki ezt a marhát ,kőrvadászaton ,ha teheti,nem lövi homlokon!
bakegya
@mate03: a körvadászatot egyenlőre ez kereszteskutyafaxa rendezi és az aki a pápánál is pápábnak árzi magát,pedig csakk egy páva,idegen tollakkal az egyre nagyravágyóbb hátsójában!
-Már fegyverkezik-Putyin mintájára-"-a hadiipart a kurmány fejlesztené..."tette közzé...
-a ma reggel az ő kossuth-szófosólya éhgyomorra benyomta azt is hogy a skót mintára Erdély is beszavazhatná magát az ő királyságába-idézhetem kocsisévikét,az ő nagy szekértolóját aki naponta baxa föl az idegrendszerem-de minden jel arra hajaz,hogy csakkk nekem...
Mert az ellenzék csakkk finomkodik...!!!
-az oroszok-pedig,csakkk jönnek-és jönnek-kárpátaljai köntösben és ezt mind mind ez a magát szentéletűnek nevezett intézi...és mindezek ellenére nem lesz vita az EP-ben a magyar nemzet orbitális orbán-jogálomosításáról -nyaralgathatnak a csakkk fityiss csicskák a narancsligetre vágott Magyarországon,de mára már azon túl is ajróban fürödve.Mi akik elszigetelődünk a fideSS pártkatonaságtól-CIVILEK-ÉS ÖNKÉNTESEN SEGÍTŐK-húzhatjuk az igát-legtöbben minimálbéren-a felfegyverkező orbáncsaládi vállalkozásban üzemeltetett(ADÓ-VÁM HIVATAL,KINCSTÁR,MNB,IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS,ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG,FÖLD-HIVATALOK,KORMÁNY HIVATALOK,HOLNAPRA A BANKOK IS,OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK STB ...-A KÉTHARMADOS LÁZÁR-ORBÁN Nagy-magyarországi királyságáért-ÉS októbertől pedig az ÖNKURMÁNYZÓK IGAZODÁSÁÉRT IS. HAJRÁ KÜLHONBÓL BESZAVAZÓK DIKTATÚRÁJA,TAMÁS ILONKA NÉNIVEL AZ ÉLEN.DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.