Az állam elsődleges feladata, hogy gondoskodjon a magyar nemzet fennmaradásáról és az állampolgárok életminőségének javításáról – mondta Semjén Zsolt hétfőn Kőszegen a Jurisics-vár lovagtermében tartott választási fórumon, háromszáz fős hallgatóság előtt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@karma1: Népszavazást tartottak Magyarországon, akarják-e az emberek, hogy a Trianon miatt külföldön élő magyar származásúak állampolgárságot kapjanak.
Az emberek meg úgy döntöttek, hogy a mai Magyarországon születettek legyenek csak magyar állampolgárok, a felvidékiek, erdélyiek, délvidékiek pedig maradjanak azon ország állampolgárai, amelyben születtek.
(Fura módon az osztrák területen élő magyarok valahogy soha nem hisztiznek a magyar állampolgárságért.) Na, ezt az eléggé egyértelmű közakaratot húzták át Orbánék egy tollvonással, amikor MÉGIS megvalósították a kettős állampolgárság intézményét.
A nemzet orvosa el is kottyantotta, miért is: www.youtube.com/watch?v=y02DePqnDOU
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Nemzeti ökörséget testesíti meg Zsoltika.
A templomokban a szentek zokognak ha Zsoltika megjelenik.
Senara
A szomszédban ölik egymást , oroszok területestől mennének Putyinhoz . Eszement állcsuhás nemzetegyesítésben gondolkozik . Van értelme ? Orosz származásúakat nem tudják legyőzni , fegyvertelen magyarokat igen !. Adut az a szélsőségnek , itt lehet gyilkolászni , kirabolni elüldözni embereket . ...Kettős állampolgár vagy takarodj ...!
bundi
@m.macskosz: most már az erdélyieket sem érdekli annyira...mivel idéntől ők is dolgozhatnak az eu-ban...és nem kell ezért magyar állampolgárságot venni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.