A 2012-es 1,263 millió után tavaly már 1,345 millióan szereztek minimálbér vagy az alatti munkaviszonyból származó bérjövedelmet – derül ki az adóhatóság legfrissebb összesítéséből. 2013-ban az összes adóbevalló (4,494 millió személy) 30 százaléka realizált a minimálbérnek megfelelő, vagy annál kisebb összegű munkaviszonyból származó jövedelmet; vagyis 1,345 millióan. A 2012-es adatok szerint akkor még a bevallók 28 százaléka, vagyis 1,263 millió ember vallott be legfeljebb minimálbéres jövedelmet a munkaviszonyából – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2013 adózási tapasztalatait összesítő dokumentumából.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ehhez képest Q.va magas az átlagjövedelem,
ergo piszok sokan kapnak nagyon sok "munka"bért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
És még így sem olcsó az a bizonyos munkaerő, amit a félbolond pocakkirály az araboknak ajánlgatott...
Nil
És mivel ebből nem lehet megélni, igen magas lehet a fekete foglalkoztatottság és nem mellesleg a nyomor, a kezeletlen betegségek, stb.
ebből nem lehet bérletet venni ergo sokan bliccelnek, ergo kevés a pénze a bkv-nak, ergo életveszélyes a hármas metro, stb
Jobb nem is belegondolni
Desischado
Nem baj, a fidesz szerint még sokkal kevesebből is, - lásd a segély összege, - meg lehet minimál szinten élni! Az, hogy ez nem növeli a GDP-ét, az már nem gond.
bakegya
De "pápábbak vagyunk a pápánál" és illiberál de EURÓPAI NÉPPÁRTTAG Orbánkutyagumi király akar lenni és "titokban" AZ IS LESZ!!!-nincs joga ezt és semmi mást se senkinek támadni...TÁMADHATATLAN A MAGYAROK TISZTELETE MINIMÁLBÉRESKÉNT!!!-nem csakkk mondta meg is cselekedte állítólag 4,449 cselédmelóssal ORBÁN YICCTOR KÖZÉPEURÓPA ÉS A FIDESSBIRKÁK NEVÉBEN FELELŐS MINISZTERELNÖKKÉNT!!!
gödörben
Magyarország "vezetői" jól teljesítenek lefele!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.