A Bakony-Balaton térség fejlesztéséért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Mihalovics Pétert Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.

A Hivatalos Értesítőben kedden megjelent utasítás szerint a biztos feladata a Bakony-Balaton térségére vonatkozó, a hazai fejlesztéspolitikai célok elősegítését szolgáló szakmai projektek, programok előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos koordinációs feladatok ellátására.

A kinevezés szeptember 15-étől jövő év március 14-éig szól. A miniszteri biztost havi 350 ezer forint összegű díjazás illeti meg.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na még azt mondják, nincs státusz a feltörekvő híveknek! Ha nincs hát csinálni kell, hogy olcsóbb legyen a kormányzás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Na vaze, néhány lábtörlő ismét panaszkodhatott, hogy kevés a pénze, erre csinálnak nekik helyet, mint a tölgy-biztos, fenyő-biztos, hullám-biztos, nád-biztos, sás-biztos.
Holt-biztos mikor lesz ?
Fradigege
Csökkent a parlamenti létszám. Vagy kimaradt a földosztásból és a trafikozásból. A gyerekek pedig otthon éheznek. Mihalovics elvtársnak csinálunk egy státuszt. A nyugati imperialisták röhögnek a markukban?! Egy frászt! Lesz itt Bakony-Balaton térségi miniszteri biztos! Bivalybasznádnak vagy Mucsogaröcsögének mikor jut már egy miniszteri biztos? Vagy az összes patak torkolata a Rábába miniszteri biztosa is meg lesz hamarosan. Vagy 1 négyzetméter/parlagfű miniszteri biztosi hely is üresen áll.
Desischado
Mennyi új "munkahely" a heréknek! Jobban teljesítünk ebben is! Na, birkák, lehet tapsolni!
mate03
@human: Végre lehetne már egy gatya számoló,kormánybiztosunk is!Sőt parlagfű mentesítő is nagyon hiányzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.