A politikus egykor vagány gyerek volt. A Helyi Témának vallott családjáról, diákéveiről, majd egymillió új állampolgárt ígért a ciklus végére.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nemkati: Válogatott egyedekből áll ez a gyülevész had! Itt van ugye a görög műveltség élő legendája Antigon Zsótika, aztán Pokorni úr, az elismert bálnatenyésztési szakember, de nem hiányozhat Kósáék Lalikája sem, az általa felfedezett " Füst Milán remekmű: a " Caligula helytartójának" , valamint a kóser szalonna elkészítésének országosan elismert tudora. Nem is értem, kicsiny országunk hogyan bír el ennyi zseniális embert!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@m.macskosz: ma, 17:13
Most gondolj bele. Rohansz a folyosón, oszt eléd ugrik egy zebracsíkos muksó és se szó se beszéd, képedbe nyom egy mikrofont. Te meg se köpni, se nyelni.
Nem kell annyira gyűlölni valakit, hogy a vele szemben állót bármit is tesz, védelmedbe kell vegyél.
tivoli
@joopapa: ma, 17:19
Egy újszülöttnek minden vicc új.
m.macskosz
@tivoli: Ó, Kósa 20%-os Lala nem olyan nagy szám, nem éri el azt a szintet,
hogy én kitüntessem a gyűlöletemmel. :) Az biztos, ha rokonszenveznék vele,
én is inkább vigyorira venném ezt a videót.
Kamcsatka
A darwinizmus megkérdőjelezésével engem is bizonytalanná tett, ugyanis neki és felmenőinek az evolúciós törzsfejlődés során már rég el kellett volna tűnnie.
tivoli
@m.macskosz: ma, 17:46
Bárkin lehet szórakozni úgy egyébként, ha rokonszenves, ha nem.
Desischado
@m.macskosz: Erről én is hallottam, és valóban Az ember tragédiája volt műsoron. Ha Sinkovits Imre ezt meglépte, akkor már nagyon gyalázatos viselkedést tanúsíthattak. És szerintem sem lehetetlen hogy tömjén fő vadász zsóti volt a bandájával. Az biztos, hogy a helyben én mélyen szégyellném magam, ez a hülye meg még dicsekszik, hogy mekkora bunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.