A Corvin-negyednél egy rosszul ledokkolt Bubit kötött el egy férfi, de a rendőrök a biciklibe épített GPS-nek köszönhetően már elfogták a tettest. A közbringarendszer használóinak érdemes alaposan ellenőrizniük, hogy sikerrel rögzítették-e a zöld bringákat a gyűjtőállomáson, ugyanis a nem megfelelő dokkolás miatt nemcsak tovább pörög a használati idő, de sajnos más is kiveheti a rosszul visszatett biciklit – figyelmeztet a BKK. A BKK azt írta, kedden este a MOL Bubi egyik ügyfele valószínűleg nem győződött meg arról, hogy visszaadáskor valóban jól rögzítette-e a kerékpárt a Corvin-negyed metróállomásnál található gyűjtőállomáson. Az éjszakai órákban valaki megpróbált a dokkolóból kivenni egy közbringát, ami sikerült is neki, mert azt nem megfelelően rögzítette a „bérlője”. A GPS-nek köszönhetően azonban a rendőrök időben elfogták a tettest, ezért anyagi kár végül nem keletkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ProPeller Mariann
@Yoda69: 25-öt zárolnak, de csak ha bérlet nélkül viszed el. Most egy 100-as a napijegy, gondolom több ember fejében megfordulna az ócskavas-project egy százasért.. Itt vannak egyébként az indulási kedvezmények meg a bérletezés: glurl.co/bubi
alterego56
@Yoda69:Amíg a magyar nép nem jut el arra a szellemi színvonalra hogy becsülni tudja a közös értéket, addig csak kidobott pénz lenne.
.
Mobil123
@ProPeller Mariann: Én amit írtam a rádióban hallottam . De azért a 25 ezer is sok.
ProPeller Mariann
@Mobil123: Jaja, voltak mindenféle hírek, én úgy veszem észre lassan beáll a rendszer. Most pl. regisztrálsz, 3000Ft-ért kapsz egy Start bérletet amit személyesen kell átvenni és akkor tudod igazolni hogy valós személy vagy. Azzal az év végéig bármikor használhatod úgy, hogy nem cseszegetnek a 25ezerrel. Ha jegyet veszel csak online "látnak" azért kell a kaució, mert egy feltöltős telefon meg pár kitalált adat és menne a roncsderby..
Mobil123
@ProPeller Mariann: Köszi az infót. (bár én pécsi vagyok:-D de ha Pestre megyek sem fogok bringázni hanem megmaradok a roncs derbiknél és a láb busznál mert szeretek bámészkodni:-DD )
Gemüs52
Magyarországon vagyunk! Egész jól bírtuk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.