Az elmúlt fél évben Magyarországon inkább romlott az ország gazdasági helyzetének megítélése – derül ki a TÁRKI közleményéből. A kutatók a térség országaiban végeztek felmérést arról, milyennek vélik a megkérdezettek országuk jelenlegi gazdasági helyzetét, illetve szerintük hogyan változik a következő egy évben. Csehország, Szlovákia és Lengyelország esetében is pozitív irányba változtak az ország gazdasági helyzetével kapcsolatos vélemények. Januárhoz képest a csehek körében tapasztalható a legnagyobb változás, majdnem kétszeresére nőtt azoknak az aránya, akik Csehország jelenlegi gazdasági helyzetét jónak látják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Az emberekkel van a baj. Mert hülyék. Ha éhesek azt hiszik rosszabbul élnek. Ha fizetési nehézségeik vannak azt hiszik rosszabbul élnek. Ha nem találnak munkahelyt hőzöngnek pedig ők a hibásak mért nem nyitnak egy nyereséges vállalkozást.Mert lusták.Ha megbetegednek és nem tudnak pénzt adni az orvosnak jajongnak,hogy nem gyógyulnak pedig csak fukarok.Az,hogy a 75000 forint elfogy huszadikára az ő hibájuk mert nem tudják beosztani.Csak pofa van de nem tesznek semmit a boldogulásukért. Meg kell nézni a miniszterelnökünket. Öt gyereket nevel mellette 150000 Ft -ért csinált egy alapítvány aminek a vagyona most 13 MILLIÁRD forint! Erről kell példát venni nem pedig óbégatni,hogy nincs pénz. Uff én beszéltem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@vörösfuvalat: Jól beszéltél. Ez a sok élhetetlen léhűtő is lehetett volna mini elnök, de legalább egy házelnök, vagy csak egy matolcsy, de nem! Bezzeg jajgatni, nyavalyogni, ahhoz van eszük!
bundi
@vörösfuvalat: nyugtával dícsérd a napot...
Yoda69
Lesz ez meg rosszabb is... amig ezek a dilettans barmok az orszag vezetoi.
1szomjas
Sajnos, nem csak a gazdasági helyzet megítélése romlott, hanem a gazdasági helyzet is... Az államadósságot eddig is csak szavakban csökkentették, a valóságban növelték . Most bejelentették, hogy 2 év mulva már csökkenni fog... Ami mozdul a gazdaságban, az szinte mind EU-s pénzből van . Habár bőszen hivatkoztak rá, de szóljon már valaki, aki észlelte az adók átrendezésének jótékony hatását !
szandokan
@Horizont: Már hogyne értettem volna? Te az én válaszomban nem érzékeltél hasonlókat? Drukkolok...
lajospapa
A helyzet megítélése, hogy romlott, lehet kommunista trükk. A megítélés. No de a helyzet?
Hallgasd a rádiót.! Tegnap óta is növekedett a csökkenés lassulásának gyorsulása,. ezzel hazánk tartós pályára került. Sinen vagyunk, mint József Attila

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.