Közpénzből saját párttársától rendelt krumplit a rászorulóknak több mint 15 millió forintért Ughy Attila pestszentlőrinci fideszes polgármester két éve - számolt be az RTL klub.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@tivoli: Nem ellene es mellette kapanyolok, csupan osszehasonlitottam a ket adomanyozast.
A fideSSest kozpenzbol a parthavernak, es az MSZP-st sajat penzbol a valoban raszoruloknak.
tivoli
@Yoda69: ma, 11:30
Nem tudom ennek pontos menetét, de nem feltételezem, hogy itt csak jó, ott csak rossz emberek vannak. Ez demagógia lenne!
Szimba
@szandokan: @szandokan: Én nagyon is értem. Meg is tarthatod, csak több adót fizetnél, még mindig így jársz jobban. Sokan csinálják.
bundi
@szandokan: "Te adnál a saját pénzedből 15 milliót a rászorultaknak? Majd akkor bírálj, ha igen."
" Én magánszemélyként ennek kb. a tizedét szoktam évente jótékonykodásra fordítani, 5 gyerek mellett, azért az sem kevés ám."
esetleg számla róla? mert addig kamu ez az önreklám...de legyen...
ok...
tehát mondjuk legyen egy alföldi város...mondjuk vásárhely...odamegy bajnai, vagy gyurcsány, vagy bárki más felvesz az állami keretből mondjuk 20-30-50 vagy 100 milliót, vesz egy ismerősüktől (természetesen baloldali szimpatizánstól) élelmiszert, tankönyvet, vagy bármit...esetleg kifizeti állami keretből az ottani hitelesek tartozását és megígéri, ha rájuk szavaznak, akkor még többet kapnak...az isaurán felnevelt tanyasi értelmiség meg már megy is utánuk...te ezt szó nélkül hagynád?
@tivoli: éls ezt tőled is kérdem...
"Tudod te, hogy mi az a közpénz? Olyan intézmények fenntartására fordítják amely a köz érdekében működik. Tehát nem az enyém, nem a tied, hanem mindenkié, akinek szüksége van az állam közreműködésére."
mert tudod a közpénz nem önreklámra való...
Szimba
@tivoli: KÖZPÉNZ: olyan javak összessége, amellyel az állampolgárok közvetlenül, vagy közvetve (szervezeteken keresztül) bocsátanak közösségük rendelkezésére, és amelynek kezeléséről, költéséről, ellenőrzéséről az állam gondoskodik. Tehát az én és a te pénzed.
tivoli
@Szimba: ma, 19:44
Az a mienk amit megettünk, mert azt mát nem vehetik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.